BiothermEau D’Énergie Actieve Bodylotion

Biotherm Eau D’Énergie Actieve Bodylotion
Biotherm Eau D’Énergie Actieve Bodylotion
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
29,50

Je bespaart 33%
400 ml
19,60

Op voorraad | Code: BIO0613
1
PostNL
donderdag 27-1-2022
Afhaallocaties
donderdag 27-1-2022
UPS Air Mail
woensdag 26-1-2022

De stimulerende bodylotion Biotherm Eau D’Énergie geeft je vermoeide huid een snelle boost en een langdurig gevoel van comfort. Zijn fluweelzachte structuur wordt niet alleen onmiddellijk opgenomen maar is ook verrijkt met abrikozenextract en vitaminen E en F. Je huid wordt optimaal gehydrateerd en gevoed en gaat zichtbaar meer stralen.

Eigenschappen:

  • hydrateert de huid optimaal
  • zorgt voor de nodige voeding
  • maakt de huid mooi stralend
  • geeft een prettig gevoel van comfort
  • wordt zeer snel opgenomen

Ingrediënten:

  • abrikozenextract
  • vitaminen E en F

Aanbrengen:
Breng een voldoende hoeveelheid aan op de droge en schone huid, smeer goed uit en laat goed drogen voordat je je aankleedt.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Actieve stoffen
vitamine E

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.