Biotherm Eau D’Énergie Gift SetIII. voor Vrouwen

Biotherm Eau D’Énergie Gift Set  III. voor Vrouwen
Biotherm Eau D’Énergie Gift Set  III. voor Vrouwen
Gift Set III. voor Vrouwen
47,50

Code: BIO05208 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Biotherm Eau D’Énergie
Samenstelling

Doe jezelf of je naasten plezier met de volmaakte parfumset BiothermEau D’Énergie. Een geur is altijd een geknipt cadeau.

Inhoud van de set:

  • Eau de Toilette 100 ml
  • Douchegel 75 ml

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig
Set variant
Gift Set

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.

Review Biotherm Eau D’Énergie