BiothermDeo Pure Crèmige Antitranspirant Alcoholvrij

Biotherm Deo Pure Crèmige Antitranspirant  Alcoholvrij
Biotherm Deo Pure Crèmige Antitranspirant  Alcoholvrij
75 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BIO0151

De antiperspirant Biotherm Deo Pure Deo Pure absorbeert optimaal zweet en neutraliseert geur. Geeft je elke dag een fris en schoon gevoel.

Kenmerken:

  • beschermt effectief tegen transpiratie
  • beschermt tegen vervelende geur
  • laat een langdurig gevoel van frisheid achter
  • blokkeert geen natuurlijke lichaamsprocessen
  • geeft een langdurig gevoel van comfort en reinheid
  • irriteert de gevoelige huid niet
  • biedt langdurige bescherming

Hoe te gebruiken:
Breng aan op een schone en droge huid onder de armen.

Volledige samenstelling

AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, CETYL ALCOHOL, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, STEARYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, C12-13 ALKYL LACTATE, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C167407/1). De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Kenmerken

Verpakkingssoort
Deo-crème
Huidtype
alle huidtypen

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.