Biotherm Celluli Eraser

Verstevigende Gel tegen Cellulite

Biotherm Celluli Eraser Verstevigende Gel  tegen Cellulite
Biotherm Celluli Eraser Verstevigende Gel  tegen Cellulite
41,90

Je bespaart 27%
200 ml
30,60

Code: BIO0795 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 27-8-2019
UPS Air Mail
dinsdag 27-8-2019
Biotherm Celluli Eraser
200 ml | 30,60

Product beschrijving Biotherm Celluli Eraser

Het preparaat Biotherm Celluli Eraser helpt bij het verlichten van cellulitisklachten, zodat je huid er weer sterk en glad uitziet.

Kenmerken:

  • vermindert zichtbaar de cellulitis
  • voorkomt de vorming van verdere cellulitis
  • eenvoudig aan te brengen

Hoe te gebruiken:
Breng elke ochtend en avond aan op schone huid. Masseer zachtjes in. Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.