Biotherm Brume Solaire Dry Touch

Hydraterende Bruinings Mist met Matt Effect SPF 30

Biotherm Brume Solaire Dry Touch Hydraterende Bruinings Mist met Matt Effect  SPF 30
Biotherm Brume Solaire Dry Touch Hydraterende Bruinings Mist met Matt Effect  SPF 30
Biotherm Brume Solaire Dry Touch Hydraterende Bruinings Mist met Matt Effect  SPF 30
waterproof 200 ml
23,20

Code: BIO0853 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
maandag 28-1-2019
Biotherm Brume Solaire Dry Touch
waterproof 200 ml | 23,20

Beschrijving van de cosmetica Biotherm Brume Solaire Dry Touch

Het beschermende zonnebrandmiddel Biotherm Brume Solaire Dry Touch is een essentieel onderdeel van de huidverzorging tijdens verblijf in de zon.

Kenmerken:

  • beschermt de huid tegen schade veroorzaakt door UV-straling
  • geeft de huid de nodige hydratatie
  • voorkomt veroudering van de huid

Hoe te gebruiken:
Spreid een dunne laag uit op de huid van je hele lichaam voor het verblijf in de zon. Herhaal indien nodig, vooral na het baden, na afdrogen met een handdoek of na overmatig zweten.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
spray
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.