Biotherm Blue TherapyCosmetica SetVIII. voor Vrouwen

Biotherm Blue Therapy Cosmetica Set  VIII. voor Vrouwen
Biotherm Blue Therapy Cosmetica Set  VIII. voor Vrouwen
Cosmetica Set VIII. voor Vrouwen

Code: BIO05069 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Lait Corporel Bodylotion voor Droge Huid 100 ml + Total Renew Oil Make-up Remover Olie 30 ml + Blue Therapy Cream-in-Oil Voedende Crème met Olie 10 ml

Kenmerken

Huidtype
droog
Set variant
Gift Set

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.

Review Biotherm Blue Therapy