Biotherm Biocils

Twee Componenten Oog Make-up Remover voor Alle Huidtypen Zelfs Gevoelige Huid

Biotherm Biocils Twee Componenten Oog Make-up Remover  voor Alle Huidtypen Zelfs Gevoelige Huid
Biotherm Biocils Twee Componenten Oog Make-up Remover  voor Alle Huidtypen Zelfs Gevoelige Huid
20,50

Je bespaart 20%
100 ml
16,30

Code: BIO2755 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 27-8-2019
UPS Air Mail
dinsdag 27-8-2019
Biotherm Biocils
100 ml | 16,30

Product beschrijving Biotherm Biocils

Het afschminkpreparaat Biotherm Biocils zorgt voor een perfecte en zachte verwijdering van de make-up, zelfs rond de ogen.

Kenmerken:

  • schminkt grondig alle types oogmake-up af
  • lost perfect zelfs waterbestendige make-up op
  • versterkt en voedt de wimpers

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Breng aan op een cosmetische wattentampon, plaat op de gesloten ogen en laat even werken. Verwijder voorzichtig en zonder wrijven de make-up en ander vuil.

Kenmerken

Consistentie
tonic
Huidtype
voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.