BiothermBath Therapy Relaxing Blend Gift SetRelaxing Ritual voor Vrouwen

Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Gift Set  Relaxing Ritual voor Vrouwen
Biotherm Bath Therapy Relaxing Blend Gift Set  Relaxing Ritual voor Vrouwen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BIO05243

Berries and Rosemary Reinigingsschuim voor het Lichaam 50 ml + Berries and Rosemary Hydraterende Crème voor het Lichaam 75 ml + Berries and Rosemary Hydraterende Handcrème 30 ml

Huidtype
alle huidtypen
Set variant
Gift Set

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.