Biotherm Autobronzant Tonique Twee Componenten Zelfbruinende Olie voor het Lichaam

 • Biotherm Autobronzant Tonique Twee Componenten Zelfbruinende Olie voor het Lichaam
   meer

  1 product variant € 31,30

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het bezorgbedrijf

  Varianten Biotherm Autobronzant Tonique

  • Biotherm Autobronzant Tonique Twee Componenten Zelfbruinende Olie voor het Lichaam  200 mlTwee Componenten Zelfbruinende Olie voor het Lichaam  

   1 st op voorraad in ons magazijn

   200 ml
   Code: BIO2602

    31,30

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving Biotherm Autobronzant Tonique

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Consistentie

  Olie

  Huidtype

  Alle Huidtypen

  Leeftijd

  Alle Leeftijden

  Het zelfbruinende lichaamspreparaat Biotherm Autobronzant Tonique is een garantie voor een prachtig gebruinde huid gedurende het hele jaar.

  Kenmerken:

  • zorgt voor het effect van een intensieve bruining
  • effent de kleurtoon van de huid
  • laat geen vlekken achter
  • het is gemakkelijk uit te smeren en wordt uitstekend geabsorbeerd
  • geeft de huid een gezonde, gebruinde look

  Hoe te gebruiken:

  Schudden voor gebruik. Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de huid van het hele lichaam. Grondig en gelijkmatig uitwrijven. Na gebruik de handen grondig wassen. Volg de bijgevoegde instructies.

  Omhoog

  Over merk Biotherm

  Het merk Biotherm merk is gebaseerd op harmonie met de natuur. De parfums en cosmetica van Biotherm vertegenwoordigen de energie van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve substanties.

  De geschiedenis van het bedrijf begon in 1952, toen het als eerste een lijn van vochtinbrengende producten en zonnebrandartikelen ontwikkelde. Biotherm was het eerste bedrijf dat een buste-verstevigende crème lanceerde. De belangrijkste cosmeticaproducten van het merk betreffen de exclusieve huidverzorging voor mannen en het bedrijf behoort op dit gebied tot op de dag van vandaag tot de marktleiders.

  De eaux de toilette werden in 1997 aan het assortiment van dit merk toegevoegd. De parfums van Biotherm zijn fris en bekoorlijk, overwegend met natuurlijke accenten. De producten van Biotherm worden vooral gewaardeerd door moderne vrouwen en mannen een hoge kwaliteit op basis van natuurlijke werkzame stoffen verlangen.

  Omhoog

  Beoordeling Biotherm Autobronzant Tonique

  Wat vind je van Biotherm Autobronzant Tonique ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV, KvK-nummer: 67537308, Gevestigd in Nederland, Nieuwe Keizersgracht 58, 1018DT Amsterdam7. De gegevens kunnen worden verwerkt en doorgegeven aan zusterbedrijven en andere verwerkers. U hebt het recht om wanneer dan ook uw toestemming in te trekken en van de beheerder toegang tot uw persoonsgegevens te verlangen, evenals van herstel, verwijdering, overdracht, respectievelijk beperking van de verwerking ervan. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu