Biotherm Aquasource

Voedende en Hydraterende Crème voor Droge Huid

Biotherm Aquasource Voedende en Hydraterende Crème  voor Droge Huid
Biotherm Aquasource Voedende en Hydraterende Crème  voor Droge Huid
Biotherm Aquasource Voedende en Hydraterende Crème  voor Droge Huid
Code: BIO2562 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Biotherm Aquasource
50 ml | 30,50

Beschrijving van de cosmetica Biotherm Aquasource

De gezichtscrème CC-crème Biotherm Aquasource Aquasource geeft je gezicht elke dag precies die verzorging die het verdient.

Kenmerken:

  • regenereert en vitaliseert
  • hydrateert intensief
  • voedt in de diepte
  • geeft de huid frisheid en helderheid

Hoe te gebruiken:
Breng aan op gereinigde huid en masseer in met cirkelvormige bewegingen. Breng aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Gebruik elke ochtend en / of avond.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
droog
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
hydratatie

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.