Biotherm Aquasource Milky Lotion

verhelderende en hydraterende bodymilk

Biotherm Aquasource Milky Lotion verhelderende en hydraterende bodymilk
Biotherm Aquasource Milky Lotion verhelderende en hydraterende bodymilk
200 ml
29,70

Code: BIO3019 | Meer dan 5 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 23-8-2019
UPS Air Mail
donderdag 22-8-2019
Biotherm Aquasource Milky Lotion
200 ml | 29,70

Product beschrijving Biotherm Aquasource Milky Lotion

Opdat de huid gezond en mooi is, moet men goed voor hem zorgen. Het preparaat voor dag en nacht geeft de huid de nodige zorg.

Kenmerken:

  • geeft de huid frisheid en helderheid
  • hydrateert en voedt de huid in de diepte

Hoe te gebruiken:
Gebruik dagelijks, altijd 's morgens en/of 's avonds. Breng aan op de schone huid en smeer uit met zachte, cirkelvormige bewegingen. Niet afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
melk
Effect
Hydratatie, Verheldering
Huidtype
droog, voor alle huidtypes
Leeftijd
alle leeftijden
Wanneer te gebruiken
dag en nacht

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.