Biotherm AquasourceCosmetica Set(voor Normale tot Gemengde Huid ) voor Vrouwen

Biotherm Aquasource Cosmetica Set  (voor Normale tot Gemengde Huid ) voor Vrouwen
Biotherm Aquasource Cosmetica Set  (voor Normale tot Gemengde Huid ) voor Vrouwen

Code: BIO05231 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Aquasource Hydraterende Crème voor Normale tot Gemengde Huid 50 ml + Aquasource Night Spa Gezichts Nachtbalsem 20 ml + Life Plankton Elixir Beschermende Regenererende Serum 7 ml

Kenmerken

Consistentie
emulsie, gel, crème
Huidtype
normaal, gemengd
Effect
Hydratatie, Regeneratie
Set variant
Gift Set
Zonbescherming
zonder SPF
Wanneer te gebruiken
dag en nacht

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.

Review Biotherm Aquasource