Biotherm Aquafitness

Cosmetica Set II.

Biotherm Aquafitness Cosmetica Set  II.
Biotherm Aquafitness Cosmetica Set  II.
Biotherm Aquafitness Cosmetica Set  II.
Cosmetica Set II.
9,40

Code: BIO04997 | Meer dan 20 st. in voorraad

Set bevat: Aquafitness Shower Gel 40 ml + Cleansing Gel for Normal Skin 40 ml + Aquapower Hydration Care 20 ml

st
GLS
woensdag 21-11-2018
Biotherm Aquafitness
Cosmetica Set II. | 9,40

Kenmerken

Huidtype
normaal
Huidtype
normale huid
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Biotherm

Biotherm is een harmonieus samenspel van mens en natuur. Neem een duik in de waterwereld van deze unieke cosmetica.

Het merk Biotherm is geïnspireerd door de kracht van thermale bronnen, mineralen en andere bioactieve stoffen. De unieke samenstelling van de producten van Biotherm ontleent met name energie aan water als een natuurlijk element dat aan het begin van alle leven staat.

Al eeuwenlang waren de effecten van de natuurlijke bron in de Pyreneeën bekend. Sommigen geloofden dat het om de bron van de eeuwige jeugd ging. In de jaren '50 van de vorige eeuw werd echter aan het oppervlak van deze bron een bijzondere stof met buitengewone eigenschappen ontdekt, die vervolgens werden bevestigd door het onderzoek van Dr. José Jullien. Hij combineerde zijn kennis met de ervaring van cosmetiste Janine Marissal en samen legden ze de fundamenten voor Biotherm.

Water garandeert dankzij de unieke biologische kenmerken de best mogelijke interactie met de menselijke huid, en het heeft daardoor de mogelijkheid om de huid op een uitzonderlijke manier te regenereren en te beschermen. Tegenwoordig representeert Biotherm de beste huidverzorgingsproducten van nu en vervaardigt tegelijkertijd verse en charmante geuren met natuurlijke accenten. Ook jij kan de kracht van het water testen.