Bione CosmeticsCannabis Balsem voor Hielen

Bione Cosmetics Cannabis Balsem voor Hielen
Bione Cosmetics Cannabis Balsem voor Hielen
Aanbevolen detailhandelsprijs
3,40

Je bespaart 8%
150 ml
3,10

Op voorraad | Code: BCO0673
1
PostNL
dinsdag 25-1-2022
Afhaallocaties
dinsdag 25-1-2022
UPS Air Mail
maandag 24-1-2022

Salicylbalsem voor de hielen is een uniek product voor de behandeling van de hard geworden huid van de hielen, voeten, knieën en ellebogen. De balsem verzacht de huid en verzadigt hem met salicylzuur die geleidelijk en mild de verharde huid op de gewenste plaatsen verwijdert.

Effecten:

  • verwijdert en verzacht de verharde plekken op de huid

Samenstelling:

  • salicylzuur
  • vitamine E
  • argan-, kokos-, en castorolie, bijenwas – deze werken verzachtend
  • bevatten geen parabenen of aardolieproducten

Hoe pas je ze toe:
Breng de benodigde hoeveelheid balsem aan op verharde plekken van je huid en masseer goed in, bij voorkeur in de ochtend. Trek dikke katoenen sokken aan. De behandelde en vochtige huid ondergaat een verzachtend proces en 's avonds merk je het resultaat al – een deel van de harde huid wordt er door je sokken afgewreven en een deel ervan kun je gemakkelijk verwijderen met warm water en een borstel. Ga zo door totdat de verharde huid zacht genoeg geworden is.

Waarschuwing:
Wij bevelen aan om beschermende handschoenen te gebruiken als je de balsem toepast, zodat die niet inwerkt op de tere huid van de handen, waar dat niet nodig is. Maar als je het preparaat aanbrengt zonder beschermende handschoenen, verwijder dan zorgvuldig alle sporen van de balsem met zeep, warm water en een borstel. Gebruik de balsem voorzichtig, alleen als je hem nodig hebt, en dan nog af en toe. Gebruik de balsem niet zonder aanbeveling. Bevat salicylzuur. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Kenmerken

Huidtype
alle huidtypen
Actieve stoffen
salicylzuur, arganovo ulje, vitamine E