Biolage R.A.W.

Echt. Authentiek. Weldadig. Dat zijn de haarcosmetica Biolage R.A.W., de natuurlijke collectie van het merk Biolage. Alle producten van deze reeks zijn milieuvriendelijke, met een biologisch afbreekbare samenstelling en 100% gerecycleerde verpakking. 

 

R.A.W. staat voor de Engelse woorden real, authentic, wholesome, wat de filosofie van deze collectie weerspiegelt. Real staat voor een natuurlijke samenstelling zonder sulfaten, siliconen of parabenen. Authentic betekent een transparante samenstelling, zodat je van elk product precies weet wat het bevat en waar elk ingrediënt vandaan komt. En wholesome? Dat zijn de weldadige effecten, waardoor je haar opnieuw gezond en verblindend mooi wordt.

In de reeks Biolage R.A.W. vind je producten voor alle haartypen, bijvoorbeeld de shampoo Biolage R.A.W. Uplift, die je haar volume geeft, de voedende conditioner Biolage R.A.W. Nourish, die verzorging biedt aan droog haar, of het kleimasker Biolage R.A.W. Uplift dat je haar opnieuw zijn verloren pracht en vitaliteit geeft.

Biolage R.A.W. is een uitstekende keuze voor iedereen die geeft om het milieu en tegelijk verlangt naar perfect haar. Omdat ook je haar gezond wil eten.

volledige text text verbergen