Bioderma White ObjectiveLokale Verzorging tegen Pigmentvlekken

Bioderma White Objective Lokale Verzorging  tegen Pigmentvlekken
Bioderma White Objective Lokale Verzorging  tegen Pigmentvlekken
5 ml
15,50

Code: BIR0547 | Meer dan 5 st. in voorraad
1

Er zijn producten toegevoegd aan je winkelmandje

Bioderma White Objective Lokale Verzorging tegen Pigmentvlekken
| 1 st | 15,50
PostNL
woensdag 18-9-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 17-9-2019

Product beschrijving Bioderma White Objective

Het huidserum Bioderma White Objective is een preparaat met een hoog gehalte aan werkzame stoffen. Hierdoor geeft het je huid de meest luxe verzorging.

Kenmerken:

  • effent de kleurtoon van de huid
  • helpt de symptomen van huidveroudering te verwijderen
  • beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen
  • ongeparfumeerd

Kenmerken

Consistentie
serum
Effect
Anti-Dark Spot, Egaliserend
Huidtype
gevoelig
Leeftijd
alle leeftijden

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!