Bioderma White ObjectiveLokale Verzorging tegen Pigmentvlekken

Bioderma White Objective Lokale Verzorging  tegen Pigmentvlekken
Bioderma White Objective Lokale Verzorging  tegen Pigmentvlekken
5 ml

Code: BIR0547 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Bioderma White Objective
Kenmerken

De lokale verzorging Bioderma White Objective in de vorm van een stift is uitstekend voor plaatselijke applicatie. Het unieke WO™-patent, samen met vitamine C en glycolzuur, gaat actief de strijd aan met pigmentvlekken en voorkomt dat ze terugkeren. Op deze cosmetische "eraser" word je meteen verliefd.

Eigenschappen:

  • gaat het ontstaan van pigmentvlekken tegen
  • verheldert de huid
  • heeft een vloeibare textuur voor eenvoudige applicatie

Belangrijkste ingrediënten:

  • WO™-patent - helpt om het ontstaan van pigmentvlekken te voorkomen
  • vitamine C - vermindert overmatige pigmentatie, heeft een preventieve werking
  • glycolzuur - heeft een verstevigende en verjongende werking
  • zonder parfum

Aanbrengen:
Breng 2 à 3 keer per dag lokaal aan op afzonderlijke plaatsen met pigmentvlekken.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig
Effect
Anti-Dark Spot, Egaliserend

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!

Review Bioderma White Objective