Bioderma Sensibio H2O AR

Micellair Water voor Gevoelige Huid met Neiging tot Roodheid

Bioderma Sensibio H2O AR Micellair Water  voor Gevoelige Huid met Neiging tot Roodheid
Bioderma Sensibio H2O AR Micellair Water  voor Gevoelige Huid met Neiging tot Roodheid
Bioderma Sensibio H2O AR Micellair Water  voor Gevoelige Huid met Neiging tot Roodheid
250 ml
12,90

Code: BIR0880 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-2-2019
Bioderma Sensibio H2O AR
250 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Bioderma Sensibio H2O AR

Het micellaire water Bioderma Sensibio H2O AR zorgt voor een grondige afschminking binnen enkele minuten. Tegelijkertijd ontdoet het je huid van het dagelijks vuil en dode huidcellen.

Kenmerken:

  • verwijdert ook de bestendige make-up
  • reinigt de poriën in de diepte
  • houdt de huid in balans
  • kan ook worden gebruikt voor een gevoelige huid

Hoe te gebruiken:
Breng een voldoende hoeveelheid van het product aan op de cosmetische tampon en maak de huid schoon door het product lichtjes uit te smeren. Niet afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
water
Huidtype
neiging tot roodheid
Volgens huidproblemen
roodheid & irritatie

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!