Bioderma Sensibio Eye

Ooggel voor Gevoelige Huid

Bioderma Sensibio Eye Ooggel  voor Gevoelige Huid
Bioderma Sensibio Eye Ooggel  voor Gevoelige Huid
Bioderma Sensibio Eye Ooggel  voor Gevoelige Huid
15 ml
12,90

Code: BIR0602 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
woensdag 21-11-2018
Bioderma Sensibio Eye
15 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Bioderma Sensibio Eye

De oogverzorging Bioderma Sensibio Eye verzorgt de huid rond de ogen en geeft hem de nodige voeding en hydratatie.

Kenmerken:

  • maakt lijnen en fijne rimpels glad
  • verwijdert zwellingen en donkere kringen onder de ogen
  • hydrateert diep
  • kalmeert de irritatie van het gebied rond de ogen

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen
  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Breng 's ochtends en/of 's avonds het preparaat aan rond de contouren van de ogen door licht te kloppen totdat het volledig is geabsorbeerd.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig
Leeftijd
alle leeftijden
Volgens huidproblemen
gevoelig & allergisch, lijntjes & rimpels, zwelling & donkere kringen

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!