Bioderma Sensibio Déo DeodorantAnti transpirant voor Gevoelige Huid

Bioderma Sensibio Déo Deodorant Anti transpirant voor Gevoelige Huid
Bioderma Sensibio Déo Deodorant Anti transpirant voor Gevoelige Huid
150 ml

Code: BIR0768 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Product beschrijving Bioderma Sensibio Déo Deodorant
Kenmerken

Maak geen compromissen als het gaat om zweten. Met het juiste product voorkom je ongewenst vocht terwijl de huid toch blijft ademen. De antitranspirant Bioderma Sensibio Déo voor gevoelige huid voorkomt overmatig zweten en heeft tegelijk een milde werking op je huid dankzij het unieke Toléridine™-patent.

Eigenschappen:

  • voorkomt zweten
  • vermindert de gevoeligheid
  • geeft 24 uur lang een aangenaam gevoel
  • bevat geen alcohol en is daarom geschikt voor de gevoelige huid na het scheren of epileren
  • laat geen witte vlekken achter
  • bevat een subtiele, hypoallergene, uniseks parfumering

Belangrijkste ingrediënten:

  • Toléridine™-patent - vermindert de reactiviteit van de huid en verhoogt de huidweerstand
  • aluminiumzouten

Aanbrengen:
Breng in een dunne laag aan op een droge, schone huid.

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Huidtype
gevoelig, alle huidtypen

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!

Review Bioderma Sensibio Déo Deodorant