Bioderma Photoderm LEBBruiningsspray voor Huid met Zonneallergie SPF 30

Bioderma Photoderm LEB Bruiningsspray voor Huid met Zonneallergie  SPF 30
Bioderma Photoderm LEB Bruiningsspray voor Huid met Zonneallergie  SPF 30
125 ml
19,90

Code: BIR0896 | Op voorraad
1
PostNL
vrijdag 22-11-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 21-11-2019

Product beschrijving Bioderma Photoderm LEB

Heb je elk jaar last van zonneallergie in de vorm van een onaangename, jeukende uitslag? Met de zonnebrandspray voor een allergische huid Bioderma Photoderm LEB met SPF 30 kan je toch veilig in de zon verblijven.

Dankzij het unieke patent Cellular Bioprotection™ in combinatie met zonnefilters beschermt de spray de huid en activeert hij de natuurlijke herstelmechanismen.

Eigenschappen:

  • beschermt de huid tegen zonnestralen
  • vooral geschikt voor een huid met zonneallergie
  • in de vorm van een handige spray

Belangrijkste ingrediënten:

  • SPF 30 beschermt tegen UVB / UVA
  • Cellular Bioprotection™-patent - bevordert de natuurlijke weerstand van de huid tijdens het zonnebaden

Aanbrengen:
Breng aan op de huid en smeer uit. Herhaal dit meerdere keren in de loop van de dag. Breng bovendien telkens opnieuw aan na het baden, afvegen of sporten.

Kenmerken

Beschermingsfactor
hoge bescherming (SPF 30 – SPF 50)
Consistentie
spray
Huidtype
gevoelig

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!