Bioderma Hydrabio Crème

Voedende Hydraterende Crème voor Droge tot Zeer Droge Gevoelige Huid

Bioderma Hydrabio Crème Voedende Hydraterende Crème voor Droge tot Zeer Droge Gevoelige Huid
Bioderma Hydrabio Crème Voedende Hydraterende Crème voor Droge tot Zeer Droge Gevoelige Huid
Bioderma Hydrabio Crème Voedende Hydraterende Crème voor Droge tot Zeer Droge Gevoelige Huid
50 ml
19,90

Code: BIR2002 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Koop voor minstens € 29 aan huidverzorging of make-up producten en maak een keuze in het winkelmandje uit verschillende Saffee huidverzorgingsproducten.
PostNL
woensdag 24-4-2019
Bioderma Hydrabio Crème
50 ml | 19,90

Beschrijving van de cosmetica Bioderma Hydrabio Crème

Elke dag wordt de huid blootgesteld aan een groot aantal factoren, waardoor uitdroging dreigt. De hydrateringscrème Bioderma Hydrabio Crème geeft de huid al het nodige vocht terug.

Kenmerken:

  • laat de huid fluweelzacht achter
  • regenereert de huidbarrière
  • biedt de huid een langdurige en intensieve hydratatie
  • voedt in de diepte
  • heeft een kalmerend effect

Hoe te gebruiken:
Breng de crème aan op de gereinigde huid en wrijf hem in met zachte, cirkelvormige bewegingen. Gebruik elke ochtend en / of avond.

Kenmerken

Consistentie
crème
Effect
Hydratatie, Kalmerend, Verheldering, Voedend
Huidtype
droog, gevoelig
Leeftijd
alle leeftijden
SPF
zonder SPF
Volgens huidproblemen
gevoelig & allergisch, hydratatie, vitaliteit & verheldering, voeding & dehydratatie
Wanneer te gebruiken
dag, dag en nacht

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!