Bioderma Cicabio Lotion

Vernieuwende Verzorging tegen Jeuk en Geirriteerde Huid

Bioderma Cicabio Lotion Vernieuwende Verzorging  tegen Jeuk en Geirriteerde Huid
Bioderma Cicabio Lotion Vernieuwende Verzorging  tegen Jeuk en Geirriteerde Huid
40 ml
11,80

Code: BIR0543 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
dinsdag 27-8-2019
UPS Air Mail
dinsdag 27-8-2019
Bioderma Cicabio Lotion
40 ml | 11,80

Product beschrijving Bioderma Cicabio Lotion

Het preparaat Bioderma Cicabio Lotion zorgt zeer zorgvuldig voor je huid en regenereert deze.

Kenmerken:

  • geeft de huid een comfortabel gevoel terug
  • regenereert de huid
  • hydrateert intensief

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen
  • ongeparfumeerd

Hoe te gebruiken:
Pas indien nodig meerdere keren per dag toe op het getroffen gebied van de huid.

Kenmerken

Effect
Kalmerend
Huidtype
geirriteerd, gevoelig

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!