Bioderma Cicabio

Kalmerende en herstellende verzorging SPF 50+ Roll-On

Bioderma Cicabio Kalmerende en herstellende verzorging SPF 50+ Roll-On
8 gr
14,90

Code: BIR2137 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Bioderma Cicabio
8 gr | 14,90

Kenmerken

Beschermingsfactor
zeer hoge bescherming (SPF 50+)
Consistentie
crème
Effect
Bescherming tegen de elementen, Kalmerend
Huidtype
gevoelig
Huidtype
geirriteerd, gevoelig
Volgens huidproblemen
gevoelig & allergisch, huidbescherming

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!