Bioderma Atoderm PréventiveVoedende Bodycrème tegen het Uitdrogen van Kinder Huidje

Bioderma Atoderm Préventive Voedende Bodycrème  tegen het Uitdrogen van Kinder Huidje
Bioderma Atoderm Préventive Voedende Bodycrème  tegen het Uitdrogen van Kinder Huidje
200 ml
15,60

Code: BIR1505 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Bioderma Atoderm Préventive
Kenmerken

De voedende bodybalsem Atoderm Préventive van Bioderma is ideaal voor de verzorging van de droge, atopische huid van kinderen met een genetische aanleg voor een droge huid. Gun je kind eersteklas verzorging.

Eigenschappen:

  • hydrateert en vernieuwt de huid
  • voorkomt dat de huid uitdroogt
  • geschikt vanaf de eerste dag na de geboorte

Belangrijkste ingrediënten:

  • Skin Barrier Therapy™ - beschermt tegen huidirritatie
  • vaseline
  • glycerine
  • zachte, hypoallergene parfumering

Aanbrengen:
Breng 1 à 2 keer per dag aan op een gereinigde huid.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
gevoelig, droog

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!

Review Bioderma Atoderm Préventive