BiodermaAtoderm Intensive Gel-Cream Kalmerende Verzorging voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid

Bioderma Atoderm Intensive Gel-Cream Kalmerende Verzorging  voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
Bioderma Atoderm Intensive Gel-Cream Kalmerende Verzorging  voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
500 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BIR03589

Het preparaat Bioderma Atoderm Intensive Gel-Cream verzorgt de huid van het hele lichaam en geeft deze de nodige hydratatie.

Kenmerken:

  • kalmeert de huid en verfrist hem
  • corrigeert droge huid
  • vermindert jeuk en branding van de huid
  • hydrateert de huid in de diepte
  • laat zich goed aanbrengen, wordt gemakkelijk opgenomen en plakt niet
  • Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken:
Breng het preparaat aan op de schone huid en masseer zachtjes in tot volledige absorptie. Gebruik naar behoefte.

Kenmerken

Huidtype
gevoelig, droog, atopisch & eczeem

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!