Bioderma Atoderm Intensive BaumeIntensief Kalmerende Balsem voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid

Bioderma Atoderm Intensive Baume Intensief Kalmerende Balsem  voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
Bioderma Atoderm Intensive Baume Intensief Kalmerende Balsem  voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
Code: BIR1708 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 2-6-2020
UPS Air Mail
vrijdag 29-5-2020

Product beschrijving Bioderma Atoderm Intensive Baume
Kenmerken

De intensieve, kalmerende balsem Bioderma Atoderm Intensive Baume verlicht jeuk aan een gevoelige, heel droge en atopische huid. Hij herstelt het natuurlijke evenwicht en voorkomt zo verdere irritatie.

Eigenschappen:

  • herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid
  • voorkomt irritatie
  • regenereert, versterkt en maakt soepel
  • kalmeert en vermindert de neiging om te krabben
  • voorziet de huid van vocht en voorkomt uitdroging

Belangrijkste ingrediënten:

  • Skin Barrier Therapy™
  • zinkgluconaat

Aanbrengen:
Breng 1-2 x per dag aan op een gereinigde huid. Wij raden aan om de balsem elke dag te gebruiken, zowel tijdens rustige periodes als in periodes van irritatie. Bij regelmatig gebruik wordt de rustige fase stilaan langer, waardoor de levenskwaliteit erop vooruit gaat.

Kenmerken

Consistentie
balsem
Huidtype
gevoelig, droog, atopisch & eczeem
Effect
Kalmerend

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!

Review Bioderma Atoderm Intensive Baume