Bioderma Atoderm

Handcrème voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid

Bioderma Atoderm Handcrème voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
Bioderma Atoderm Handcrème voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
Bioderma Atoderm Handcrème voor Zeer Droge Gevoelige en Atopische Huid
5,50
Korting 29%
50 ml
3,90

Code: BIR0759 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
dinsdag 30-4-2019
Bioderma Atoderm
50 ml | 3,90

Beschrijving van de cosmetica Bioderma Atoderm

De crème Bioderma Atoderm Atoderm hydrateert perfect de huid van je handen en voorziet ze van de nodige voedingsstoffen.

Kenmerken:

  • voorkomt uitdroging van de huid
  • absorbeert snel
  • laat geen vettige film achter

Hoe te gebruiken:
Breng handcrème aan zoals nodig en masseer totdat de crème is geabsorbeerd.

Kenmerken

Consistentie
crème
Huidtype
atopische, droog tot zeer droog, gevoelig

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!