BiodermaAtoderm Gift Set(voor Droge tot Zeer Droge Huid )

Bioderma Atoderm Gift Set  (voor Droge tot Zeer Droge Huid )
Bioderma Atoderm Gift Set  (voor Droge tot Zeer Droge Huid )

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: BIR03621

Doucheolie voor Droge en Geirriteerde Huid 200 ml + Voedende Crème voor Droge tot Zeer Droge Huid 40 ml + Hand en Nagelcrème 50 ml + Lippenbalsem 4 gr + Cosmetica Tasje

Inhoud van de set:

  • Doucheolie voor Droge en Geirriteerde Huid 200 ml
  • Voedende Crème voor Droge tot Zeer Droge Huid 40 ml
  • Hand en Nagelcrème 50 ml
  • Lippenbalsem 4 gr
  • Cosmetica Tasje

Kenmerken:

  • een mix van cosmetische producten voor dagelijks gebruik
  • producten voor diepgaande voeding en hydratatie
  • heel geschikt als cadeau

Hoe te gebruiken:
Gebruik elk product uit de cosmeticaset volgens de gebruiksaanwijzing.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
droog
Huidtype
droog
Soort olie
olie fusion
Effect
Hydratatie, Kalmerend, Voedend
Set variant
Gift Set
Zonbescherming
zonder SPF
Wanneer te gebruiken
dag en nacht

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!