Bioderma ABC Derm Lait de ToiletteHypoallergeen Reinigingsmelk voor Kinderen

Bioderma ABC Derm Lait de Toilette Hypoallergeen Reinigingsmelk  voor Kinderen
Bioderma ABC Derm Lait de Toilette Hypoallergeen Reinigingsmelk  voor Kinderen
500 ml
13,90

Code: BIR0694 | 3 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
woensdag 3-6-2020
UPS Air Mail
woensdag 3-6-2020

Product beschrijving Bioderma ABC Derm Lait de Toilette
Kenmerken

Het preparaat Bioderma ABC Derm Lait de Toilette reinigt en verzorgt voorzichtig de babyhuid.

Kenmerken:

  • bedoeld voor kinderen al vanaf de geboorte
  • verwijdert alle onzuiverheden
  • hydrateert intensief
  • laat de huid zacht en soepel achter

Hoe te gebruiken:
Breng de nodige hoeveelheid preparaat aan en maak de huid schoon. Niet afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
melk
Huidtype
gevoelig

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!

Review Bioderma ABC Derm Lait de Toilette