Bioderma ABC Derm Huile Douceur

Body Olie voor Kinderen

Bioderma ABC Derm Huile Douceur Body Olie  voor Kinderen
Bioderma ABC Derm Huile Douceur Body Olie  voor Kinderen
200 ml
13,90

Code: BIR0752 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
Niet toegestaan
Bioderma ABC Derm Huile Douceur
200 ml | 13,90

Product beschrijving Bioderma ABC Derm Huile Douceur

Het product Bioderma ABC Derm Huile Douceur zorgt effectief voor de gevoelige babyhuid.

Kenmerken:

  • voedt de babyhuid
  • verzacht en versoepelt
  • kalmeert irritatie en roodheid
  • voorkomt uitdroging van de huid
  • verhoogt de weerstand van de huid tegen externe invloeden

Ingrediënten:

  • het product is hypoallergeen

Hoe te gebruiken:
Masseer een adequate hoeveelheid van het preparaat in de schone, droge huid en laat intrekken. Meng een kleine hoeveelheid van het preparaat in het voorbereide bad en roer dan met de hand. Volg de bijgevoegde gebruikshandleiding.

Kenmerken

Consistentie
olie
Huidtype
gevoelig

Over het merk Bioderma

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!