BiodermaABC Derm H2O Micellair Reinigingswater voor Kinderen

Bioderma ABC Derm H2O Micellair Reinigingswater  voor Kinderen
Bioderma ABC Derm H2O Micellair Reinigingswater  voor Kinderen
Aanbevolen detailhandelsprijs
27,30

Je bespaart 19%
1000 ml
21,90

Op voorraad | Code: BIR03561
1
PostNL
maandag 24-1-2022
Afhaallocaties
maandag 24-1-2022
UPS Air Mail
maandag 24-1-2022

Het micellair water Bioderma ABC Derm H20 is een geweldig middel voor het reinigen van de babyhuid. Het is geschikt voor de gevoelige huid van baby's en kleine kinderen. Met het micellair water ABC Derm H20 kan je de billen, huidplooien, het gezicht of het hele lichaam reinigen.

Eigenschappen:

  • reinigt, kalmeert en versoepelt de babyhuid op een milde manier
  • vermindert irritatie en roodheid van de huid
  • helpt de beschermende film te behouden
  • geschikt voor dagelijks gebruik vanaf de geboorte

Belangrijkste ingrediënten:

  • micellaire-technologie - draagt bij tot herstelling van de hydrolipidenlaag van de huid
  • allantoïne - kalmeert en regenereert
  • bevat geen zeep of alcohol
  • is zacht geparfumeerd

Aanbrengen:
Breng aan op een katoenen doekje of wattenschijfje en maak het gewenste deel grondig schoon. Herhaal indien nodig. Spoelen is niet nodig.

Kenmerken

Huidtype
voor alle huidtypes
Huidtype
gevoelig
Effect
Hydratatie, Kalmerend, Reiniging, Anti-roodheid

Bioderma is trots op zijn kennis van de huid en van de biologische huidmechanismen. Deze wetenschappelijke aanpak garandeert een samenstelling van producten die precies aansluit op het bepaalde huidtype of huidprobleem. De cosmetica van Bioderma bevat geen dermatologische schadelijke ingrediënten zoals parabenen, ftalaten of formaldehyden. De samenstelling van elk product bestaat alleen uit zuivere werkzame bestanddelen die zich in de huid zelf bevinden. Daarom garandeert Bioderma dat zijn producten uitstekend door je huid verdragen worden. Alle huidverzorgingsproducten hebben klinische studies ondergaan en zijn ontstaan onder toezicht van dermatologen, allergologen en toxicologen.

Sinds de oprichting in 1970 heeft het merk meerdere patenten op zijn naam staan. Het micellaire water Bioderma Sensibio is bijvoorbeeld het eerste reinigingswater in de geschiedenis en behoort ook nu nog tot het populairste. De productenlijn Bioderma Sébium bevat het gepatenteerde complex Fluidactiv, dat effectief alle symptomen van een olieachtige en problematische huid bestrijdt.

De portfolio van het merk omvat uitgekiende producten voor de verzorging van je hele lichaamshuid. En wat belangrijk is: Bioderma geeft niet slechts tijdelijke verlichting, maar behandelt altijd direct de oorzaak van je probleem. Ook jij kunt je huid een perfecte verzorging verschaffen!