WeledaJohn Masters OrganicsAlima PureBurt’s BeesKlorane

NATUURLIJKE COSMETICA?

Natuurlijke cosmetica en biologische cosmetica vertegenwoordigen de laatste jaren met recht een trend. Het gaat om cosmetica die gemaakt wordt van uitsluitend natuurlijke materiaal met een grote hoeveelheid vitaminen, hydraterende stoffen en anti-oxidanten, die de natuurlijke functies van onze huid stimuleren. In de regel bevatten ze geen synthetische stoffen als conserveermiddelen, kleurstoffen of parfums. We bieden ook natuurlijke parfums en biologische parfums die de ademhalingswegen en de huid niet irriteren. Natuurlijke cosmetica is bijzonder geschikt voor allergiepatiënten en voor iedereen die problemen heeft met een gevoelige huid. De cosmetica belast het milieu niet.

 

Op notino.nl vindt u een breed scala van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke cosmetica en biocosmetica van de beste merken op de markt, zoals Nuxe, Weleda, Decléor, SaloosKlorane en andere.

Vertrouw op de unieke effecten van natuurlijke stoffen en probeer ook haar-, lichaams-, huidcosmetica of geheel natuurlijke make-up. We bevelen met name biologische argan- of kokosolie aan, waarvan de bekoorlijke werking je aangenaam zal verrassen.

volledige text text verbergen

Meest verkochte