Bettina Barty Classic Summer Vanilla

Bodylotion voor Vrouwen 500 ml

Bettina Barty Classic Summer Vanilla Bodylotion  voor Vrouwen  500 ml
Bettina Barty Classic Summer Vanilla Bodylotion  voor Vrouwen  500 ml
Bettina Barty Classic Summer Vanilla Bodylotion  voor Vrouwen  500 ml
Bodylotion voor Vrouwen 500 ml

Code: BET0048 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Beschrijving van het parfum Bettina Barty Classic Summer Vanilla

De bodymilk Bettina Barty Classic Summer Vanilla is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Bettina Barty

Ontdek de kleurrijke cosmeticawereld van Bettina Barty. Verwen je zinnen met luxueuze, subtiele en frisse geuren en gun je huid een complete huidverzorging met uiterst actieve ingrediënten.

Bettina Barty biedt betaalbare kwaliteitsartikelen voor dagelijks gebruik. Het merk heeft een ruim aanbod, de artikelen zijn van topkwaliteit en de benadering van de cosmetische zorg is modern. Het merk wordt gekarakteriseerd door zijn interessante en intensieve geuren, maar ook door het vaak grappige ontwerp van de artikelen, die zonder meer je cosmetica-uitrusting moderniseren.

Of je nu een nieuwe favoriete bodycream uitkiest, een ontspannend bubbelbad of een effectief huidmasker – met het merk Bettina Barty straal je elke dag opnieuw.

Beoordeling Bettina Barty Classic Summer Vanilla

Nieuwe recensie toevoegen

flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu