Below the Belt Grooming FreshVerfrissende Spray voor Intieme Delen

Below the Belt Grooming Fresh Verfrissende Spray  voor Intieme Delen
Below the Belt Grooming Fresh Verfrissende Spray  voor Intieme Delen
voor Mannen 75 ml
7,90

Code: BLT06527 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 12-8-2020
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 11-8-2020

Product beschrijving Below the Belt Grooming Fresh
Kenmerken

Het preparaat Below the Belt Grooming Fresh zorgt zacht voor gevoelige lichaamsdelen van de man en verzekert op betrouwbare wijze de dagelijkse, intieme hygiëne.

Kenmerken:

  • geeft een langdurig fris gevoel
  • geurt heerlijk

Ingrediënten:

  • veganistisch product

Kenmerken

Verpakkingssoort
Spray
Huidtype
gevoelig, atopisch & eczeem
Effect
Kalmerend

Over het merk Below the Belt Grooming

Heren, geniet van het comfort van een schoon en fris gevoel, waar je je ook bevindt. Below the Belt Grooming™ biedt alle actieve moderne mannen producten voor de dagelijkse verzorging van de belangrijkste mannelijke delen.

Het merk Below the Belt Grooming for Men is opgericht in 2014 in het Verenigd Koninkrijk toen het een revolutionair idee op de markt bracht. Tot die tijd was er geen verzorgingsproduct voor de mannelijke intieme zone die voor een langdurige frisheid en droge huid zou zorgen. Als oplossing voor dit probleem gebruikten sommige mannen onpraktische poeders of zelfs de klassieke deodorants.

Below the Belt Grooming™ praat open over de problemen die mannen elke dag ondervinden en biedt ze een echte oplossing. Dankzij de efficiëntie, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van hun producten behoort het merk Below the Belt Grooming nu tot de specialisten in intieme verzorgingsproducten voor mannen. En bovendien werken ze met veel zelfspot en humor.

Review Below the Belt Grooming Fresh