Ga naar hoofdcontent

Tutorial: Sexy waves voor Valentijnsdag? Alleen met een stoomstijltang!

6-2-2024

Iva Davies

Leestijd 2 minuten

Had je – tenminste voor Valentijnsdag – graag sexy waves gehad, maar zegt je superstugge haar daar duidelijk "nee" tegen? Dan heb je waarschijnlijk nog geen stoomstijltang geprobeerd. Daar kun je namelijk geweldige krullen mee leggen, zelfs als je haar zo steil en stug is als een spijker, of als je extra fijn haar hebt waar meestal geen krullen in blijven zitten.

De stoomstijltang L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 veroorzaakt geen schade aan je haar en hydrateert je haar tijdens het krullen of stylen. En niet alleen de stijlplaten worden warm, maar ook de oppervlakken aan de zijkant van de stijltang, waardoor je haar echt goed wordt opgewarmd en de krullen beter blijven zitten. Hoe moet het?

Sexy waves in je haar leggen, stap voor stap:

  1. Vul de stoomstijltang L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 met water en zet hem aan.
  2. Spuit de hydraterende spray Kérastase Nutritive Soin op je droge haar. Die biedt niet alleen de broodnodige hydratatie, maar ook thermische bescherming tot 230 °C.
  3. Verdeel je haar in secties en begin er met de L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 golven in te leggen. Draai de stijltang bij je gezicht altijd weg van je gezicht, en werk verder in afwisselende richting.
  4. Als je al je haar hebt voorzien van golven, fixeer ze dan met de haarlak Shu Uemura Styling kumo hold en ga er
    door met je vingers.
  5. Voor een betere fixatie en definitie van je waves kun je wat van de vormgevende crème Shu Uemura Styling umou hold in je handpalmen doen en in je haar kneden.
  6. Om te voorkomen dat je haar gaat pluizen, breng je het beste wat van de hydraterende, herstellende olie Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose aan van het midden van de lengtes tot aan de punten.

Voor sexy valentijn-waves heb je nodig:

Waves gemaakt met een stijltang zien er fris en modern uit. En in onze video vind je gedetailleerde instructies over hoe je ze zelf kunt creëren. Niet alleen voor Valentijnsdag!