Een perfecte festivallook vol glitters

12 juli 2019Notino
De zomer is traditioneel vol met festivals en fun. Naast muziek en onvergetelijke herinneringen zijn de festivals ook een geweldige kans om uit te pakken met een originele looks.

Het Amerikaanse merk Coachella zet al enkele jaren trends in en heeft een moderne boho-stijl gecreëerd. De outfits van beroemdheden en influencers inspireren vervolgens bezoekers van andere festivals over de hele wereld.

Glitter, glitter, glitter

Waar anders kun je beter uitpakken dan tijdens een festival? Voor liefhebbers van glitters is dit de ideale gelegenheid om eigen kunsten te laten zien. De glinsterende pigmenten Glitter Goals van NYX Professional Makeup laten eenvoudig je ogen stralen en bovendien zijn ze verkrijgbaar in tien verschillende tinten. Hetzelfde effect heeft ook de glimmende oogschaduw van Pierre René. Onze tip? Breng voor TOP fixatie de glinsterende pigmenten aan met je vinger en gebruik een primer.

De glinsterende oogmake-up gaat gepaard met nep wimpers. Het is aan jou of je een dramatische look van de rode loper kiest of voor een meer ingetogen variant. Wimpers van goede kwaliteit zijn geschikt voor alle gelegenheden en je kunt ze voor beide looks goed gebruiken. Tussen de toptrends van het jaar vind je ook heldermakende mist en spray vol fijne glitters. Hiermee word je een stralende zomergodin!

En je haar?

Dit is een echte uitdaging. Het dansen de hele dag door kan de basis van je kapsel letterlijk doorelkaar schudden. Fixatie is dus het sleutelwoord. Een extra sterke haarlak en haargel zijn je geheime wapens. Je haar kun je eenvoudig stijl maken of krullen met een stijltang. Vergeet ook niet om accessoires zoals bloemen, haarbanden, kroontjes of sjaaltjes te gebruiken.

Meer lezen