Schoonheid altijd binnen handbereik dankzij Notino's beauty-collecties

12 februari 2021Notino
Gebeurt het je soms dat niet iedereen je obsessie met verschillende beauty-gadgets, foundations of je hoge eisen aan dergelijke producten begrijpt?

 Je bent beslist niet de enige – van schoonheidsverzorging moet iemand gewoon genieten en wie er niet geïnteresseerd in is, begrijpt het toch nooit. Maar weet je wat ons echt gelukkig maakt? Het ontwikkelen van originele producten voor diegenen die de beauty-wereld net zo leuk als wij vinden en aan schoonheidsproducten hoge eisen stellen. Welke producten bieden de Notino's-collecties?

Make-up-kwasten die lang meegaan

Notino Wooden Collection

 

Wil je een prachtige foundation van hoge kwaliteit creëren? Of het nu voor jezelf of voor iemand anders is, dat lukt niet zonder goede kwasten. Notino Wooden Collection-kwastenset laat de voordelen van alle schoonheidsproducten uitblinken en breidt je beauty-verzameling door prachtige en stijlvolle stukken uit.

De kwasten zijn synthetisch, maar met hun structuur imiteren ze natuurlijke borstelharen – je kunt ze dus zowel voor poederproducten als crèmeproducten gebruiken. Het handvat is gemaakt uit walnotenhout en is speciaal zo ontworpen dat het perfect in je hand past.

Wil je je beauty-verzameling aanvullen met een paar nieuwe kwasten? Geen probleem! Elke kwast kan je apart bestelen. Probeer zeker eens de Notino's poederkwast of foundationkwast – dankzij de speciale vorm, kracht en dichtheid van de borstelharen zorgt hij voor eenvoudig aanbrengen en geweldige dekking zonder ongewenste vlekjes.

Notino Master Collection

Het werken met de Master Collection sets is net zo aangenaam. Deze collectie zul je vooral onderweg waarderen dankzij het superpraktische Notino kwastenreistasje. De set bestaat uit 6 kwasten die afhankelijk van de vorm geschikt zijn voor het verzorgen van je gezicht, ogen en wenkbrauwen. Bovendien is het reistasje heel handig als eerste hulp, bijvoorbeeld tussen het verplaatsen van een middagtraining naar een avondvergadering, gewoon op het werk of tijdens een etentje.

Wees niet bang dat je de kwasten lang in je handtas zoekt – de set bevat ook een stijlvol zakje dat jouw beauty must-haves overzichtelijk verbergt. Als je toch niet graag veel spullen meedraagt en orde wilt creëren in je handtas, probeer dan de Master Collection multifunctionele kwast

Maak je maar geen zorgen als je niet gewend bent om een foundation met een kwast aan te brengen. De Master Collection bevat ook een Notino foundationkwast die je alleen wat vochtig hoeft te maken om vervolgens met lichte druk aan te brengen.

ONZE TIP: Creëer een stralende look voordat de foundation het gezicht aanraakt. Dankzij het satijnen nachtmasker Notino Luxe Collection geniet je van een goede nachtrust en zorg je voor de huid rond de ogen. Voeg in de masker oogkussentjes met gel toe en je vergeet dan snel wat gezwollen ogen zijn.

Elegante schoonheidsaccessoires

Een luxe accessoire hoeft niet onmiddellijk een designer handtas te zijn en zeker niet in de beautywereld. Hoewel: met een handtas zou het niet zo ver van de waarheid zijn. Wie zou zijn kostbare foundation niet stijlvol en praktisch willen bewaren, toch?

Ook al is de Notino Elite Collection Small Pouch echt functioneel, zul je je niet schamen om hem openbaar te tonen. Integendeel, in dit modieuze en bijna modeaccessoire passen al je onmisbare schoonheidsproducten.

Als je niet alleen je foundation bij zich wilt hebben, maar ook verschillende kaarten en soortgelijke kleinigheden, toevertrouw die dan aan het Notino Classy Collection reistasje. Het tasje heeft een apart verwijderbaar zakje en dankzij de kwaliteitsvolle ritssluitingen raakt er niets verloren.

Eerste hulp met stijl

In de Notino Luxe Collection hebben vertrouwen we in de kleuren zoals zwart en rosé-goud en hebben we opnieuw vooral op de praktische aard van de producten gefocust. Je beauty-verzameling kan je met onze handige Luxe Collection spiegel uitbreiden, die je iedere keer zal redden wanneer je besluit om je foundation te controleren of verzorgen.

Overdag komen zonder meer ook de matterende doekjes van de Glamour Collection van pas. Als je last hebt van een vettige gezichtshuid of t-zone, is het een goed idee om de doekjes bij je te hebben als eerste hulp.

Met de Notino Joy Collection manicure set in een praktische en duurzame etui verzorg je je nagels waar en wanneer je maar wilt. Hiermee komt een einde aan afbrekende nagels die je de hele dag irriteren.

Heb je al besloten welk nieuw stukje op je cosmetische tafel of rechtstreeks in je handtas verschijnt?

Meer lezen