KERSTCADEAU TIP: Cadeaus voor je vriend, je man of je beste vriend

23 november 2018Notino
Een cadeau verzinnen voor je vriend, je man, je broer of je beste vriend is een hele klus. Wij hebben niet veel verstand van hun ‘gedachtenkronkels‘ maar....wél van de verzorging voor hun huid. Gebruik onze kennis en kies een product voor een frisse look of een parfum voor een sexy uitstraling!

 

Handige sets

Een kerstcadeau voor mannen moet voldoen aan één algemene regel: het moet praktisch zijn. Handig of met iets extra. Een geschenkset is daarom een ideaal cadeau:

De geschenkset Vichy Homme is een perfect kerstcadeau voor je man, vriend of andere mannen in je omgeving. Dankzij de vochtinbrengende Hydra Mag C+ verzorging tegen vermoeidheid en een anti transpirant voor gevoelige huid met bescherming gedurende 48 uur, kunnen ze zelfs de grootste werkdruk aan. (of de gezellige drukte met je thuis😊)

Voor alle avonturiers hebben wij de organische cosmeticaset van het Russische merk Natura Siberica Men. Met een verfrissende douchegel, verstevigende gezichtscrème en een 2-in-1-shampoo is deze set een perfecte basisuitrusting voor elke man (en voor jou weer een uitstekende kerstcadeau-tip).

 

Lekker ruikende man

Gaat je voorkeur aan een lekker ruikend kerstcadeau voor je man of vriend? Dit is onze nieuwste aanwinst: Emanuel Ungaro en zijn L´Homme. Deze luxe eau de toilette met een leerachtige geur is vol van hoogwaardige ingrediënten en voldoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende gentleman.

Een bombastische nieuwigheid tussen de parfums voor mannen is de Boss The Scent Private Accordvan Hugo Boss. Zijn houtachtig-oriëntaalse geur is zeer geavanceerd en geraffineerd, geschikt voor 's avonds en voor speciale gelegenheden. Een parfum vol sexappeal! WOW!

De YSL L´Homme is fris als een briesje in de bergen. De eau de toilette is letterlijk geladen met ozon (ozon staat echt vermeld in de samenstelling!), het prikkelt alle zintuigen, stimuleert, geeft energie en laat ook de bekende mannelijkheid spreken (zijn basisnoten zijn heerlijk houtachtig).

Uitvindingen voor de (mannelijke) schoonheid

Als je thuis een man hebt die zichzelf echt goed verzorgt, mag de Foreo Luna™ for Men niet tussen de kerstcadeautips ontbreken. Het is een sonisch apparaat dat vuil, overtollige talg en verstopte poriën van zijn huid verwijdert. Met een mannelijk design en zwarte kleur.

Je kunt hem misschien ook blij maken met een trimmer van de Braun Exact Series , die je man op de zachtste manier (in vergelijking met andere trimmers) ontdoet van vele onfraaie problemen.

En weet je het al? Heb je al een idee wat je onder de kerstboom koopt voor je man, je vriend of andere geliefde man in je omgeving? Mocht je nog twijfelen, dan hebben we voor je nog een paar tips Volg onze Notino-blog (want Notino heeft cadeaus voor iedereen).

Meer lezen