Grote lippenstiftentest. Welke zijn er niet weg te zoenen?

7 augustus 2018Notino
Dames, vertel ons niet dat dit jullie nooit gebeurt. Je wilt ‘s morgens naar je werk, je maakt je make-up af met een prachtige opvallende lippenstift en je staat klaar om de deur uit te gaan.

Je draait je nog even om, want je wilt afscheid nemen van je wederhelft. Maar die proest het uit: wat heb je nu weer op je mond! Hij pakt een tissue om de lippenstift afdruk van zijn wang te vegen. Op je werk moet je steeds weer controleren of je lipstick blijft zitten. En bij die belangrijke presentatie ben je helemaal zenuwachtig of je collega‘s wel echt luisteren. Heb ik geen lippenstift vegen op mijn gezicht? Je kunt niet lekker van het diner met je partner genieten, omdat je bezig bent met die eigenwijze kleur op je lippen. En op een feestje herken je gelijk je eigen glas, omdat het onder je lip afdrukken zit. Zoveel ongemakkelijke momenten, wat moet je ermee? Om niet moeizaam te hoeven zoeken naar een wonder, hebben wij voor jullie honderden lipsticks getest en de producten gekozen die bij normaal gebruik geen afdruk achterlaten, niet op de huid en niet op het glas. Zo kun je hele dag door sexy zijn!

 

Kryolan Basic Lips

Het Duitse merk Kryolan is niet zomaar een merk. Kryolan wordt al een jaar of tien in de film en theaterwereld gebruikt. De Nederlandse zangeres Simone Simons is daar het bewijs van. Zij gebruikt tijdens haar concerten een vloeibare lipstick in de tint Rock. We hebben de opvallende tint Basis Lips getest en we kunnen bevestigen dat deze echt super lang houdt. Maar gebruik er niet al te veel van, zodat hij niet gaat korrelen – een enkele dunne laag is al voldoende. Het gaat volgens ons om de aller verleidelijkste kleur van het hele aanbod, en is dus ideaal om te dragen als je uitgaat.

theBalm Meet Matt(e) Hughes

Meet Matt(e) Hughes fungeert net zo als de Basic Lips van Kryolan. Je brengt een dunne laag aan die na korte tijd mat wordt en zich aan je lippen hecht. Je kunt je partner en je kleine schat kussen tot ze er gek van worden en toch geeft het product niet af. Jij bepaalt dus de grenzen!

L’Oréal Paris Color Riche La Palette Glam

We hebben voor jou al een mogelijk schema voor de hele dag gepland. Eerst werk, daarna samen eten, dan misschien nog een feestje... Dan heb je misschien niet genoeg aan een enkele kleur en zoek je naar afwisseling. Je halve cosmeticatas meeslepen is niet zo praktisch. Daarom hebben wij een palette voor de lippen van L‘Oréal met zes prachtige diepe kleuren die jou de hele dag of zelfs van de ochtend tot de ochtend zullen vergezellen.

Maybelline SuperStay Matte Ink

Ben je op zoek bent naar klassieke rode maar ook naar matte tinten? Dan hebben wij voor jou SuperStay Matte Ink. De textuur ervan is mat, maar ook licht hydraterend. Deze lipstick is het allerlaatste nieuwtje, in je handtas of op je lippen jij bent de Koningin van het feest!

Artdeco Magic Fix

Alle bovengenoemde producten kunne interessant voor je zijn, maar je hebt al een favorite kleur en je wilt hier geen afstand van doen? Ook al blijft deze niet lang zitten? Zou je willen dat er een wonder gebeurt en dat zijn eigenschappen verbeteren? Je wens zal worden vervuld met de lipstick fixer van Artdeco. Gebruik deze op elke willekeurige lipstick en geniet van het feit dat je de perfecte lipstick al lang in je tas had zitten!

Voila. Ik denk dat, of je nu kiest voor glanzende of matte lippen, vaste of vloeibare lipstick, een opvallende of tedere look, dat je een keuzen uit ons aanbod kan maken.

Meer lezen