De kleuren van 2021: Geel en grijs voor een nieuwe look

19 januari 2021Notino
Of je nu een blondine, brunette of roodharige bent, iedereen kan pronken met de volmaakte combinatie van de twee kleuren van 2021.

Make-up in Pantone kleuren

 Wie donker haar heeft, zal mooi staan met oogmake-up die meer van het stralende geel bevat, zoals bijvoorbeeld de oogschaduw NYX Professional Makeup Hot Singles™ in de tint 60 STFU. Bij lichte types past grijze oogschaduw dan weer beter, omdat die de oogopslag diepte geeft. De grijze tinten uit het Yves Saint Laurent Couture Palette Tuxedo zijn wat dit betreft een ideale keuze!

Vijftig kussen grijs

Als je het aandurft, laat dan de extravagante kant van je persoonlijkheid spreken. De matte grijze lippenstift NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick tint 21 Smudge Me is net zo stoutmoedig als je zelf durft te zijn. De donkere toon van deze lipstick past bovendien perfect bij de wintermaanden. Smudge Me hult je lippen in een fluweelzachte, grijze film zonder ze uit te drogen en zorgt dat ze urenlang volmaakt glad blijven. Een onweerstaanbare look die het waard is!

Stralend gele en ultiem grijze details

Met de trendkleuren kan je nog verder gaan en bijvoorbeeld je nagels iets speciaals geven met grijze nagellak in combinatie met geel. Verfijndheid schuilt in de details – en als je bijvoorbeeld de kleur Cloudy Grey van NOBEA Day-to-Day afwisselt met de schitterend gele tint Sun, Sea and Sand in My Pants van OPI Nail Lacquer, verander je in een oogwenk in een beauty icon.

Wees niet bang van grijs haar!

Onthoud ook dat in 2021 zilveren en askleurige tinten een belangrijke rol gaan spelen. Zo kan je bijdragen aan je exclusieve Pantone look met de blauwe pastelkleur voor het haar Alfaparf Milano Revolution Paste, waarmee je er trendy en gewoonweg onweerstaanbaar uit zal zien.

De kleuren van 2021 een beetje anders

En omdat onberispelijke make-up en een stijlvol kapsel niet zonder haaraccessoires kunnen, is ook hier het afstemmen van de kleuren op zijn plaats. De metallic zilveren en gouden haarelastiekjes BrushArt Hair Rings Metal zijn dankzij hun spiraalvorm zonder naad bovendien heel mild voor het haar - je haar breekt er niet van en wordt er ook niet door uitgetrokken.

Wat denk je, is je Pantone transformatie compleet, of heb je het gevoel dat er nog iets aan mankeert? Volgens ons ontbreekt er nog een stilistische ‘kers op de taart’! De in een prachtige, gele flacon verborgen eau de parfum Gucci Bloom Profumo di Fiori is een puur vrouwelijke, bloemige geur vol jasmijn, ylang-ylang, tuberoos en sandelhout, die triomfantelijk hulde brengt aan je nieuwe look en jouw Ultimate Gray llluminating Yellow stijl nog beter doet uitkomen!

Meer lezen