Tips voor kerstcadeaus voor haar

18 november 2020Notino
Je vrouw, moeder, dochter of oma een plezier doen is geen rocket science, maar anderzijds mag je de keuze van het beste kerstgeschenk voor haar ook niet overhaasten, zodat ze weet dat je er moeite voor gedaan hebt.

Loop je verloren in het ruime aanbod? Laat je door ons inspireren. Wij hebben namelijk een aantal fantastische tips voor kerst cadeaus voor vrouwen!

Een cadeau voor je vrouw

Tijdens de winter verliest het haar hydratatie, is het moeilijk te stylen en is het vaak statisch geladen. Wees een attente echtgenoot en koop voor je vrouw een handige stylingtool. De geperfectioneerde derde generatie stoomstijltang L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 is in dat opzicht echt een heel chic kerstgeschenk voor je vrouw. Met dit hulpmiddel krijgt ze dankzij het gebruik van stoom haar haardos perfect onder controle en kan ze net zo gemakkelijk golvende kapsels tevoorschijn toveren.

Een cadeau voor je vriendin

Elke vrouw verlangt ernaar om ten minste één echt exclusieve geur te hebben die je niet zo snel tegenkomt. En kerst is het beste moment om een dergelijke wens te laten uitkomen! De eau de parfum voor vrouwen Parfums De Marly Delina Royal Essence is luxe in een subtiele flacon. Noten van Turkse roos vermengd met exotische lychee en andere verrukkelijke ingrediënten zullen je vriendin gewoon betoveren, en vast ook jullie gezamenlijke kerst een beetje kruiden ;)

Een cadeau voor mama

Weet je wat elke moeder waardeert? Als iedereen begint te zeggen dat ze wel de oudere zus van haar dochter lijkt. Schenk haar daarom onder de kerstboom een geschenkset voor vrouwen – de cosmeticaset Elemis Pro-Collagen Rose Duet die een reinigende balsem met washandje bevat en een kalmerende olie voor verheldering en egalisering van de huid. Laat de tijd stilstaan!

Een cadeau voor oma

Een tedere omhelzing, een verhaaltje voor het slapengaan of de lekkerste stamppot – dat is wat allicht iedereen zich uit zijn kindertijd herinnert van zijn oma. Laat zien hoe belangrijk ze voor je is en doe haar dit jaar plezier met iets echt bijzonders – de geschenkset met haarverzorging Kérastase Chronologiste. De versterkende shampoo, het revitaliserende masker en de egaliserende en voedende, hittebeschermende lotion doen niet alleen met de prachtige cadeauverpakking maar vooral door hun krachtige werking plezier.

Een cadeau voor je tienerdochter

Welke beauty vlogger volgt je dochter op internet? Weet je dat niet? Niet erg. Dan nog kan je een super coole ouder zijn. Als je dochter een pakje openmaakt met het exclusieve oogschaduwpalet Yves Saint Laurent Couture Colour Clutch, met volmaakt verzadigde en langhoudende pigmenten voor dagelijkse en avondmake-up, vliegt ze je vast om de hals!

Een cadeau voor je zus

Tover je zus een glimlach op haar gezicht met een chic cadeau – de penselenset Notino Wooden Collection. Van deze zeven cosmetische brushes met kwaliteitsvolle haren en een handvat van notenhout zal ze vele jaren plezier hebben. Deze designcollectie zal haar bovendien elke keer herinneren aan de gezelligheid van je gezamenlijke kerstfeest.

Een cadeau voor je beste vriendin

Je hebt vast een beste vriendin die bijna familie voor je is en bij wie jij je helemaal thuis voelt. Laat haar weten dat je jullie vriendschap op prijs stelt, en schenk haar een origineel cadeau in de vorm van de prachtige geschenkset Smells Like Spells Norse Magic Frigga. Deze uitzonderlijke, geurige set bevat een lang brandende kaars en een chique geurverspreider met houten stokjes.

Een cadeau voor je collega

“Kleinigheden zorgen voor perfectie, maar perfectie is geen kleinigheid”, zei ooit de beroemde kunstenaar Michelangelo. Schenk je favoriete collega een klein maar toch chic cadeau in de vorm van de geschenkset Shiseido Makeup Modern Matte Powder Lipstick. In dit elegante ‘snoepje’ vindt ze meteen twee unieke lippenstiften waarmee ze de hele dag lang kan pronken met perfect opgemaakte lippen.

Hebben we je geholpen om het beste kerstcadeau voor haar te vinden? Of heb je in ons aanbod nog iets anders interessants gevonden? Wat je ook kiest, wij wensen je prettige feestdagen, en fonkelende ogen en een glimlach van oor tot oor op het gezicht van je dierbaren!

Meer lezen