Ga naar hoofdcontent

Inpakken 4x anders. Mannen, met ons is reizen pas echt leuk!

5-2-2024

Petra Vachousek

Leestijd 5 minuten

Je reist graag, maar je tas inpakken is niet echt je hobby. Je vergeet eigenlijk altijd wel iets belangrijks. Wil je genieten van een trip waar je alles bij je hebt? We geven inpaktips voor vier verschillende soorten tassen, zodat je voortaan onderweg niets hoeft te missen.

Ontdek wat je moet inpakken voor een zakenreis, een romantische stedentrip of een vriendenweekend in de Ardennen. Waar je ook heengaat, al is het maar naar je werk of de sportschool, het is altijd belangrijk om te checken of je alles bij je hebt

1. Tas voor de sportschool

Als opwarmer beginnen we met het inpakken van je spullen voor de sportschool. Dat is niet zo moeilijk, want je overnacht er waarschijnlijk niet... Begin met je handdoek, sportkleding en schoenen. Pak daarna je waterfles en een shaker in om direct na je training een proteïneshake te maken die je in de sportschool of onderweg naar huis kunt opdrinken. 

Als je 's morgens voor het werk gaat sporten en daarna nog een lange dag hebt, mag een tussendoortje niet ontbreken. Gelukkig neemt een energybar of jerky maar weinig ruimte in. Ze zijn allebei lekker en geven je lang een verzadigd gevoel.

En voor optimale sportprestaties mag je natuurlijk je koptelefoon niet vergeten. Maak een playlist in je telefoon om lekker te knallen in de sportschool. Met de juiste muziek lijken zelfs de zwaarste trainingen vanzelf te gaan. 

Na flink sporten is het tijd om te douchen. Neem daarom ook je favoriete douchegel mee. En vergeet je vaste deodorant of antitranspirant niet. Want je wilt wel lekker ruiken als je de sportschool uitloopt. Dat spreekt voor zich.

Dit moet echt mee naar de sportschool

2. Koffer voor je zakenreis

Ga je een paar dagen op zakenreis of heb je een teambuildinguitje? Denk dan niet alleen aan de juiste kleding, maar ook aan goede verzorgingsproducten. Vergeet je tandenborstel en tandpasta niet, want een frisse adem is de basis. Pak ook je parfum of eau de toilette in (en niet alleen omdat je lekker wilt ruiken voor die leuke collega). 

En als je een paar dagen moet doorbrengen met je collega's en een goede indruk wilt achterlaten, zijn een scheerapparaat of baardtrimmer en aftershave zeker geen slecht idee. Want een gladgeschoren gezicht staat wel zo professioneel. 

PS: Als iemand met je meerijdt in de auto, is het belangrijk dat je auto ook lekker ruikt. Koop dus ook een fijn en fris autoparfum. Vergeet ook niet om je auto op te ruimen als er collega's meerijden. Maar dat weet je vast al.

Dit mag niet ontbreken tijdens een zakenreis

3. Handbagage voor een stedentripje  

Je geliefde kan niet wachten tot jullie eindelijk een paar dagen samen naar Rome, Parijs, Barcelona of een andere bekende wereldstad gaan. Daarom is het belangrijk om te weten wat je echt niet thuis mag laten tijdens een romantisch weekendje. 

Pak de basisbenodigdheden in, zoals reisverpakkingen met verzorgingsproducten en voldoende schone kleding en ondergoed, en neem als verrassing wat zorgvuldig uitgekozen erotische cadeaus mee. Jullie hebt eindelijk tijd voor elkaar. Geniet van fijne momenten onder de lakens.

Verhoog de sfeer met een lekkere geurkaars. Een klein kaarsje past altijd wel in je handbagage. En pak zeker ook een erotische olie in. Wat is nou een beter moment voor een lang voorspel dan een romantisch weekendje?

Laat ook je favoriete parfum en stylingproducten voor je haar niet thuis. Tijdens een romantisch diner wil je er natuurlijk perfect uitzien. Een goed kapsel geeft je moed en een gezonde zelfverzekerdheid.

Dit is onmisbaar voor een romantisch weekend

4. Rugzak voor de Ardennen

En verder? Het is altijd goed om je favoriete verzorgingsproducten mee te nemen. Het belangrijkst zijn je tandenborstel (kies bijvoorbeeld voor een sonische of elektrische tandenborstel), tandpasta en deodorant. En denk ook aan je bodyspray, douchegel en shampoo. Als je contactlenzen draagt, mag je ook je lenzenvloeistof niet vergeten om ze 's nachts in te bewaren.

Draag in de bergen een zonnebril en gebruik een zonnebrandcrème met SPF 30 of SPF 50. Voor maximale prestaties en om blessures te voorkomen, pak je ook een potje vitaminen en mineralen voor sporters in. Eet tijdens het sporten wat gedroogd fruit voor meer energie. Het zakje past makkelijk in het voorvakje van je rugzak of in je jaszak.

Dit heb je hoog in de Ardennen echt nodig

Is je tas eindelijk ingepakt? En ben je niets vergeten? We hopen dat je wat hebt aan deze bijzondere reistips en dat ze je helpen om extra te genieten van je trip!