De beste kerstgeschenken voor mannen

19 november 2019Notino

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en de koopmanie en het stressniveau nemen evenredig toe. Om deze periode wat te verlichten en vereenvoudigen, hebben we een lijstje opgesteld met tips voor de beste kerstcadeaus voor mannen. Zo krijg je al je kerstinkopen dit jaar snel, eenvoudig en vooral rustig en zonder stress gedaan!

Geschenken voor je liefste wederhelft

Als je partner een man is die een parfum beschouwt als een aangename dagelijkse metgezel, dan hebben we voor jou een tip voor het beste geschenk voor je vriend. Het nieuwtje Calvin Klein Eternity For Men in een geschenkset heeft bovendien al een elegante verpakking, dus je hoeft het alleen nog maar onder de kerstboom te leggen.

Soms kan een kerstcadeau voor je man ook dienen als bescherming van je eigen cosmetische arsenaal. Leent je man al eens je favoriete spulletjes? Koop hem zijn eigen exemplaar! De reinigende FOREO LUNA 2 in een elegante zwarte versie reinigt de mannelijke huid efficiënt en diepgaand. En opgelet, de borstel helpt ook om fijne rimpels te verminderen, dus alle mannen die graag eeuwig jong willen blijven, zullen vast trillen van opwinding.

Bovendien kan jij een dergelijk kerstgeschenk voor je vriend achteraf dan weer van hem lenen (als hij even niet kijkt natuurlijk). Trouwens, angst om ouder te worden uit zich naar het schijnt via een toenemend aantal T-shirts met comics-afbeeldingen en een uitbreidende verzameling spellen op de PlayStation.

Cadeau voor je vader

Enkel jaar hetzelfde liedje: een cadeau voor je vader kiezen vergt een bijna bovenmenselijke inspanning. Je wil hem natuurlijk wel graag verrassen en blij maken, maar hoe moet dat dan, als de meeste mannen niet van verandering houden? Laat dit jaar die saaie klassiekers (pyjama of sokken) maar achterwege, wij hebben voor jou enkele suggesties voor een cadeau waarmee je laat zien dat je vader echt wel belangrijk voor je is. Wat denk je bijvoorbeeld van een legendarische, door generaties beproefde geur in een intensere versie, Davidoff Cool Water Intense?

Of als je vader eerder van praktische cadeaus houdt, is hij vast blij met de geschenkset L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, waarin hij een aantal heerlijk geurende producten vindt die hem ‘s ochtends in de badkamer minstens enkele jaren jonger doen voelen.

Cadeau voor je grootvader

Kerstcadeaus voor mannen vergen al wat ervaring, maar een pakje voor opa is ronduit weggelegd voor experts. Maar vrees niet, ook dat krijg jij met bravoure voor elkaar, als je erin slaagt om te tonen waar jij op bezoek bij je grootouders al van kinds af aan het meest van houdt.

De verwarmende geur van een veilige thuishaven, de gezellige sfeer en rust van een plek waar de tijd trager lijkt te gaan – dat alles wordt belichaamd door de kaars Makers of Wax Goods Suede in een retro design. En als je grootvader houdt van intense houtachtige geuren, pak dan de geur Hugo Boss BOSS Bottled Infinite in een mooi kerstpapiertje in.

Geschenk voor je broer

Een pakje voor je broer kan zowel een grap als iets praktisch inhouden. Als je broer tot de generatie Y behoort, is hij de kerstman vast dankbaar voor de frisse en tegelijk pikante parfum Yves Saint Laurent Y. En als hij zich al heeft laten meeslepen door een liefde voor gezichtsbegroeiing en barber shops, verras hem dan met een set baardverzorging van BaByliss & Harding, die balsem, wax, shampoo en zeep bevat – alles voor een volmaakte baardverzorging, die zijn hipster collega‘s hem vast zullen benijden.

Cadeau voor een vriend

Onze cadeautips voor mannen ronden we af met het luchtigste hoofdstukje – attenties voor een vriend. Hier begeef je je op onbekend terrein. Van de geschenksets raden we haarverzorging voor (niet alleen) rockers aan met een ongewone geur, bijvoorbeeld vanille of mango van Apothecary 87 The Man Club.

Een vriend die nooit genoeg krijgt van zijn auto kan je een speciale geur voor in de auto cadeau doen in de vorm van het elegante kussentje Culti Car Aramara, dat er dankzij de zwarte kleur toch mannelijk genoeg uitziet. Voetbalfans kan je weer verrassen met een geur in een zwart-goud design Diesel Spirit of the Brave, waaraan één van de huidige beste voetballers, Neymar, heeft meegewerkt.

Meer lezen