De beste kerstgeschenken voor kinderen

27 november 2019Notino

Door kinderen iets cadeau te doen, beleven wij, volwassenen, ook weer even die kinderlijke blijheid van wensen die in vervulling gaan. Probeer dit jaar eens online te bestellen en die vreselijke rijen aan de kassa vol uitgeputte ouders te vermijden. Als je je laat inspireren door onze cadeautips, wordt deze vreugdevolle kerstverplichting iets om werkelijk van te genieten.

Geschenken voor de allerkleinste

Beeld je de allerbeste verzorgende cosmetica in, op maat gemaakt voor de tere babyhuid. Een gehydrateerde huid zonder uitslag is een essentiële voorwaarde voor een blije baby, en dus ook garantie voor tevredenheid en rustige nachten van stressvrije ouders. Bij de keuze van cosmetica is het het waard om dat kleine beetje tijd te wijden aan het lezen van de samenstelling, en rekening te houden met de leeftijd van het kind.

De geschenkset voor kinderen Weleda Baby and Child vervult de vereisten voor een gevoelige huid en de kalmerende geur werkt bijna als een slaapliedje. De ontspannende natuurlijke cosmetica Bohemia Gifts & Cosmetics biedt sets voor de kinder- en babyhuid vanaf de geboorte, versierd met afbeeldingen van schattige diertjes.

Voor verlenging van de kerstsfeer kan je de badkamer lekker naar peperkoek laten ruiken met de set Regina Gingerbread, die ook lippenbalsem bevat en een picknickdoosje dat voor echte koekjes gemaakt lijkt te zijn. Zulke cosmetische pakjes maken het baden meteen een stuk leuker en zo komt je baby niet alleen heerlijk geurend maar ook nog goedgehumeurd uit bad.

Cadeaus voor meisjes

Bij ons vind je de beste kerstcadeaus voor meisjes, of het nu vrolijke kleuters zijn of prinsessen uit de basisschool. De strijd met warrig haar eindigt dankzij de handige borstel Dtangler Kids, waarmee zelfs een minder handige papa haar haar zonder drama krijgt uitgekamd. De roze set Vivian Gray Twinky The Unicorn met een eenhoornmotief is vast een schot in de roos (in het hart) van jonge dames, die zich vanaf nu met plezier in plaats van met tegenzin zullen wassen en insmeren. Voor meisjes die houden van de grappige sneeuwman Olaf en prinses Elsa van Frozen is de lippenbalsem Lip Smacker Disney Frozen, met lekkere smaak en geur, een absolute must.

Herinner jij je uit je kindertijd nog dat unieke “volwassen“ gevoel toen je voor het eerst een crème of parfum kreeg? Gun jouw meisje ook zo‘n onvergetelijk gevoel van belangrijkheid met de eau de toilette Klorane Bébé, dat ook voor de kleinste meisjes geschikt is dankzij de samenstelling zonder alcohol en kleurstoffen – kerstcadeaus krijgen namelijk een extra dimensie als je je kids de mogelijkheid geeft om de volwassen wereld te betreden.

Cadeaus voor jongens

Bij het zoeken naar cadeaus voor kinderen hoef je je niet te beperken tot die oneindige toevoer van plastic speelgoed, dat nog voor het nieuwe jaar goed en wel begonnen is, al vergeten in een hoekje ligt. Wij hebben voor jou een paar suggesties voor cadeaus die jouw jongens elke dag opnieuw blijheid en plezier bezorgen.

Voor deugnieten die van de Minions houden (ja, die gekke gele figuurtjes die zo raar praten), hebben we gebrilde douchegel en shampoo 2 in 1 EP Line Minions, voor de jonge heren die al geïnteresseerd zijn in meisjes en hun aandacht willen, zullen de EP Line Ultimate Spiderman Eau de Toilette zeker waarderen..

Bij onze kerstsuggesties vind je ook bubble cola, die we onze kinderen weliswaar niet te vaak laten drinken maar in de badkamer onbeperkt is toegestaan – waarschuw je jongens voor alle zekerheid alleen even dat de douchegel Ziaja Kids Bubble Cola ondanks de geur van het populaire drankje niet thuishoort in hun buik.

Meer lezen