De beste geschenksets met make-up voor haar van 2017

1 november 2017Notino
Kerstmis staat voor de deur en misschien denk je erover na, met welke cadeaus je je vrienden en familie of jezelf gelukkig kunt maken. Je hoeft daarvoor niet mee te doen met de winkelgekte en je plat te laten drukken in de menigte. Probeer eens enkele van de beste make-up geschenken voor 2017! Als een van je vriendinnen zo gek van make-up is dat ze haar brief aan de kerstman met een oogpotlood schrijft, dan hebben we make-up geschenksets met make-up, waarmee je haar vast en zeker laat stralen.

De beste geschenksets met make-up

Met make-up sets kun je iemand bijzonder gelukkig maken en iemands gezicht al voor het uitpakken laten stralen. Maar pas als het pakje opengemaakt is, staat de gelukkige helemaal paf. We moeten wel bekennen dat we zelf helemaal bezeten zijn voor make-up geschenksets en dat we er veel plezier in hebben om deze juwelen kostbaarheden met je te delen.

Freedom Noir Mattes Collection

Lipsticks in vijf schitterende matte tinten in één doosje! Deze verzameling kleuren, variërend van licht tot donker, is onmisbaar op reis. Alle lipsticks munten uit door hun intensiteit en grote duurzaamheid.

Collistar Mascara Shock

Als u dit schattige cosmeticatasje opent, treft u er de legendarische mascara Collistar in aan voor vergroting van het volume, en een remover voor watervaste make-up. Het is niet moeilijk om een beter make-up geschenk voor vrouwen te vinden.

The Balm Meet Matt(e) Hughes

Met deze set vloeibare lipsticks met een lange levensduur kunt u de plank niet misslaan. Geniet van de zes klassieke tinten die mint- en vanille-extracten bevatten voor de voeding van je prachtige lippen. Wees Charming, Sincere, Committed, Doting, Dedicated en Loyal!

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Niets is beter dan de combinatie van dramatische wimpers met dramatische nagels! Een van de beste make-up sets omvat een zwarte mascara en een nagellak in de fraaie kleur nummer 6.

OPI Breakfast at Tiffanyʼs Love Notes

Audrey Hepburn is nog steeds voor velen een mode-icoon. Probeer deze set nagellakken eens, die door de cultfilm is geïnspireerd! De set omvat twee nagellakken en een miniatuurnotitieblok. Een stijlvolle aangelegenheid 😊.

BH-Cosmetics Baked and Beautiful

Deze prachtige kleuren met een hoog pigmentgehalte is bij ons erg populair geworden. Ze voldoen ook bij de meest veeleisende fans van make-up door hun langdurig effect en fluwelen structuur.

Makeup Revolution Retro Luxe

Een fantastische vloeibare lipstick met een klein oppervalk en een lippotlood in dezelfde tint voor perfecte lippen. De lipstick is gecomplimenteerd en geeft u samen met het potlood een langdurig intensief resultaat.

Clinique Chubby lash

Het laatste cadeautje voor make-up liefhebbers op onze lijst is de set Chubby Lash. U kunt de mascara Jumbo Jet Mascara, Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips en de oogcrèmes Pep Start uitproberen.

Bent u net zo enthousiast als wij? Met make-up geschenksets bent u er zeker van, dat u iemand een plezier doet ??.

Meer lezen