BACK TO COOL: De beste producten om je haar ‘s nachts te herstellen

13 september 2017Notino
In het najaar draait het erom je te ontspannen, jezelf te verwennen en goed voor jezelf te zorgen. Deze herfst draait helemaal om jouw verzorging! Tijdens de hete zomer kunnen de zon en het chloor van het zwembadwater je haar behoorlijk beschadigen.

Nu het nieuwe seizoen is aangebroken wordt het echt tijd om je haar de verzorging te geven die het nodig heeft!
Om je haar weer op te peppen kun je het best eenmaal per week, gedurende 15 tot 20 minuten, een haarmasker gebruiken. Als je ‘s nachts je haar behandelt heeft dat een veel groter effect, helemaal als je haar heel droog, beschadigd of geverfd is.

Een goede nachtrust doet wonderen, dus waarom zou je die tijd niet gebruiken voor andere schoonheidsbehandelingen die wat meer tijd nodig hebben? Tijdens je slaap krijgt je haar zo alle benodigde voedingsstoffen waardoor het weer flexibel, glanzend en sterk wordt.

Onthoud dat je niet zomaar prachtig en gezond haar krijgt: je moet je haar wassen met de meest geschikte producten, je haar op tijd bijknippen en de juiste maskers en behandelingen gebruiken. Kies je voor een masker of balsem om ‘s nachts te gebruiken, dan bespaar je tijd en zie je al snel een beter resultaat!


Weet je niet zeker welk masker of balsem je ’s nachts het beste kunt gebruiken? Bekijk dan onze top 3 maar eens!

Alterna Caviar Treatment

Ben je op zoek naar een herstellend masker dat ‘s nachts werkzaam is, dan is dit product echt wat voor jou! Het behandelt en herstelt je beschadigde haar heel effectief. Je haar krijgt er hernieuwde energie van en het helpt om haarbreuk te voorkomen. Het trekt meteen in je haar, waardoor er geen vettigheid op je bed of kussen komt. Je kunt het ‘s nacht laten zitten en het er ‘s ochtends uitspoelen. Als je het minstens twee keer per week gebruikt krijg je een beter en sneller resultaat.

Gestil Wonder

Gestil Wonder is een krachtig product om je haar te herstellen. Het is zelfs in staat om ‘s nachts erg beschadigd, chemisch behandeld of geverfd haar te verzorgen. Het voorkomt gespleten haarpunten en herstelt je haar zodat het er weer zacht en gehydrateerd uitziet. Gestil helpt zelfs bij heel problematisch haar en geeft het weer een natuurlijke uitstraling.

NIOXIN Intensive Treatment

Wordt wakker met sterker en steviger haar! Dit innovatieve product, NIOXIN Intensive Treatment, helpt om het haar er voller uit te laten zien, door haaruitval tegen te gaan en het haar weer kracht te geven. Deze formule bevat Nioxydine24, dat speciaal is ontwikkeld om te zorgen voor een vollere haardos. Daarmee ga je vrije radicalen tegen die je hoofdhuid kunnen beschadigen. Je haar ziet er voller uit en heeft minder de neiging om uit te vallen.

Meer lezen