Tips voor parfums voor het sterrenbeeld Schorpioen

9 november 2017Notino
De Schorpioen is het achtste teken van de dierenriem en staat onder invloed van het element water. Schorpioenen kunnen zich goed in anderen inleven en zijn zelf ook bijzonder gevoelig.

Degenen die onder dit gesternte zijn geboren, worden door alles aangetrokken, wat verborgen is. Dat is ook een van de redenen waarom ze mysteries kunnen doorzien. Het is moeilijk om voor Schorpioenen iets te verbergen, maar ze zijn zelf niet bereid om al te veel te onthullen. Weinigen weten, wat er in hen omgaat. Ze hebben een nauwe band met esoterische disciplines, maar ook met seksualiteit. Ze zijn vaak geïnteresseerd in de dood, omdat die gehuld gaat in een sluier van geheimzinnigheid Ze hebben een groot weerstands- en regeneratievermogen. Een positief aspect is hun sterke wil.

Tot de problematische eigenschappen van het sterrenbeeld Schorpioen behoren wraakzucht en de onwil om te vergeven. Anderzijds zijn ze sterk, omdat ze altijd de plaats kunnen bepalen waar ze hun slachtoffer het meest raken. Een complicatie kan hun zwart-witte opvatting va de wereld zijn. Soms hebben Schorpioenen de neiging om jaloers en manipulatief te zijn.

Het is duidelijk dat het sterrenbeeld Schorpioen zich moet richten op zijn positieve eigenschappen en vaardigheden. Maar ook moet de Schorpioen zijn zwakheden kennen en er zo goed mogelijk het beste van maken. Dit kan op verschillende manieren worden bereikt. Een van de mogelijkheden is de keus van het ideale parfum. Ook een geur draagt een zekere energie die iemand helpen kan.

Tips voor parfums voor vrouwen die geboren zijn in het teken van de Schorpioen

Vrouwen met het sterrenbeeld Schorpioen worden omhuld door een mysterieuze magnetische vloeistof die versterkt kan worden door het Tom Ford Black Orchid. De essentie brengt bovendien een combinatie van verleidelijkheid, speelsheid en het verlangen naar alles wat nieuw en interessant is en wat het leven brengt.

Het exclusieve parfum Yves Saint Laurent Black Opium biedt de mogelijkheid om de wereld meer van het binnenste van vrouwen te tonen, wat bij de Schorpioen meestal diep verborgen blijft. Daarmee maak je indruk op je omgeving, terwijl je tegelijkertijd meer de kans krijgt om met volle teugen te genieten van het leven. De essentie ervan ontbeert evenmin sensualiteit, die elke Schorpioen nodig heeft.

Tips voor parfums voor mannen die geboren zijn in het teken van de Schorpioen

Schorpioenen verlangen er hevig naar om hun leven vol te leven en om alles te ontdekken, wat verborgen is. Dit hangt vaak samen met het overwinnen van allerlei grenzen. Het parfum Hugo Boss Hugo Man Extreme helpt je hierbij. De geur zal ook je mannelijkheid en je charisma benadrukken. Met dit parfum zul je je altijd fris en vrij voelen.

De nacht is voor de meeste Schorpioenen een natuurlijke omgeving, waarin ze hun werkelijke gezicht kunnen tonen. Vooral 's nachts kun je je verlangens en sensuele voorstellingen realiseren. Op deze golflengtes functioneert ook het parfum Hugo Boss Bottled Night. Het bevat de geur van ananas, citroen, sandelhout en amandelen. Met dit parfum zul je je nooit vervelen en zal je altijd iets opwindends op je weg vinden.

Meer lezen