Tips voor de Boogschutter

8 december 2017Notino
De boogschutter is het negende teken van de dierenriem en staat onder invloed van het element vuur. Boogschutters kunnen bogen op hun spontaniteit, die niet gespeend is van enthousiasme en optimisme. Het vurige karakter duidt op genoeg avontuurlijke activiteiten.

De boogschutter kijkt vaak naar het buitenland, waar hij zich kan onderdompelen en een andere cultuur en kennis kan nemen van allerlei interessante meningen. Dit teken staat dicht bij ontwikkeling, maar ook bij filosofie en religie. Heel belangrijk zijn de idealen die de motor van allerlei activiteiten vormen.

Boogschutters kunnen het zich soms moeilijk maken door hun al genoemde spontaniteit, die immers ook een schaduwzijde heeft. Hiertoe behoren hun ondoordachtheid en de daarmee samenhangende meedogenloosheid. Ook zouden ze moeten werken aan een grotere bescheidenheid en hun respect voor beloftes. Het is raadzaam om hun enthousiasme aan te vullen met een wat groter doorzettingsvermogen.

Het zal niemand verbazen dat ook de Boogschutter zijn positieve eigenschappen en capaciteiten moet versterken. Tegelijkertijd moeten zij de tekortkomingen die moeten werken herkennen en hoe ze het beste omgaan. Dit kan op allerlei verschillende manieren. Een van de mogelijkheden is de keus van het ideale parfum. Ook een geur draagt immers een zekere energie die iemand helpen kan.

Tips voor parfums voor vrouwen die geboren zijn in het teken van de Boogschutter.

Elke vrouw die geboren is onder het teken van de Boogschutter heeft een flair die het parfum DKNY Women Energizing 2011 verder kan versterken. Dit parfum voor vrouwen verleent bovendien speelsheid, elegantie en luxe. Dit parfum voor vrouwen is niet alleen ontworpen om de hele dag gedragen te worden, maar is ook geschikt voor avondlijke sociale evenementen. De essentie van dit parfum is gelegen in florale tonen.

Het parfum Acqua di Gioia biedt Bootschutters het zo noodzakelijke innerlijke evenwicht dat het vurige karakter van dit teken in evenwicht kan brengen. Een andere eigenschap van een geur is dat hij ontspanning kan brengen. De essentie zelf is fris, schoon en fraai. De frisheid van de geur wordt gekenmerkt door munt en citroen. De citrustinten ontwikkelen zich langzaam tot een floraal hart. Je ontwaart jasmijn, evenals pioenroos en rode peper.

 

Tips voor parfums voor mannen die geboren zijn in het teken van de Boogschutter

Het parfum Versace Eros wordt beschouwd als de geur van winnaars. Elke man in wiens aderen vurige energie stroomt, wil een winnaar zijn. Deze geur ontwikkelt vurigheid en moed, maar ook een zekere lichtzinnigheid. Het essence bevat bijv. munt, appel, suggestief geranium en ceder. Het parfum kan gedurende de dag worden gedragen, maar ook 's avonds tijdens evenementen.

Als de schutter een echte gentleman wil worden, moet hij soms zijn spontane energie kunnen beteugelen. Hierbij helpt ook het parfum Armani Code Profumu. Met behulp van dit parfum kan de man die onder dit sterrenbeeld geboren is, op geheel natuurlijke wijze een actieve gentleman worden. De geur is bovendien afgestemd op het vermogen om van het leven te genieten, wat al van jongs af aan een eigenschap van de Boogschutters is.

Boogschutters en enkele raadgevingen, niet alleen voor hun gezondheid

Pas op voor de zon

Omdat Boogschutters van reizen houden en graag verre landen ontdekken, moeten ze heel voorzichtig zijn om niet te verbranden, of ze nu door besneeuwde bergen dwalen of een exotische vakantie aan zee houden. Daarom is het raadzaam om een zonnebrandcremes van goede kwaliteit te gebruiken. Daarmee houdt de oppassendheid echter niet op.

Ook belangrijk zijn de zonnebrandproducten, waar weinigen aan denken. Daarbij zijn deze producten in staat om de geirriteerde huid te kalmeren en roodheid te verminderen.

Ook kunnen geschikte levensmiddelen helpen. Hoewel deze geen bescherming tegen de zon bieden, houden ze de huid gezond en stimuleren de regeneratie na de inwerking van UV-straling. De belangrijkste ervan zijn voedingsmiddelen met beta-caroteen, dat bijvoorbeeld wortelen en tomaten bevatten. Wezenlijk is de consumptie van fruit en andere groenten vanwege de antioxidanten.

Ontspanning is belangrijk

Boogschutter vergeten in hun enthousiasme vaak om voldoende rust te nemen. Daarbij is ontspanning belangrijk voor hen, omdat ze opnieuw de gebruikte energie kunnen aanvullen. Bovendien heeft het sterrenbeeld Boogschutter betrekking op het centrale zenuwstelsel dat ook soms rust nodig heeft. Elke Boogschutter zou daarom iets moeten vinden, waarmee hij letterlijk zijn geest en lichaam kan uitschakelen. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden daartoe legio. Wat zou je er eens van zeggen om na een harde dag werken een kaars aan te steken uit de serie Luminum Candle?

Meer lezen