Ga naar hoofdcontent

Recensies: Wij hebben 7 stoute seksspeeltjes voor koppels uitgetest. Wat vonden wij het lekkerst?

20-1-2023Jana Potuznik
Lezen voor 8 minuten
Als je ideeën om samen in verrukking te komen stilaan zijn uitgeput, heb je een nieuwe bron van inspiratie nodig; iemand die iets nieuws voorstelt en tot in de details vertelt wat er nou zo lekker aan is. Ook als je al dozen vol seksspeeltjes hebt. Met beide scenario’s in ons achterhoofd hebben wij zeven seksspeeltjes voor koppels uitgetest. Veel plezier!

Fun Factory Limba Flex M   

Maarten (36 jaar)

De dildo Fun Factory Limba Flex M ziet er onopvallend uit maar heeft iets heel speciaals: een vormbare top. En dat is super om twee redenen: Door hem de gewenste vorm te geven, zal je vrouw hem binnenin nog beter voelen, alsof hij groter is dan in werkelijkheid het geval is. En met wat oefening kun je hem precies de juiste vorm geven om de G-plek te stimuleren.

De kleur is wel allesbehalve sexy (ik snap het echt niet), maar hij heeft een zacht oppervlak en je ermee in de douche, in bad, of waar dan ook. En als de vaginale spelletjes ermee beginnen te vervelen, is deze dildo – uiteraard met inachtneming van strenge hygiënische voorwaarden – ideaal voor wie begint met anale seks. Want dankzij de vormbare punt gaat het binnendringen echt makkelijk. 

Doordat hij zo dun is, hoef je niet bang te zijn dat het pijn gaat doen. En net zoals je de punt kunt vormen om de G-plek van je vrouw te stimuleren, kun je er even makkelijk de ‘mannelijke G-plek’ oftewel de prostaat mee proberen vinden. Geniaal! Dit speeltje kun je dus fijn allebei gebruiken, of ieder kan zijn eigen exemplaar hebben – je beleeft er vast allebei plezier aan. Ik had er geen hoge verwachtingen van en was des te aangenamer verrast! 

Fun Factory Duke Prostate 

Veronique (40 jaar)

Om deze recensie te kunnen schrijven heb ik wat overtuigingskracht nodig gehad. Mijn man is namelijk nooit erg enthousiast geweest over dit soort speeltjes, maar omwille van de recensies moest hij wel meewerken. En ik denk dat hij aangenaam verrast was. Maar alles op zijn tijd! 

Als de prostaatstimulator Fun Factory Duke Prostate goed geplaatst is, wijst het eerste deel naar het staartbeentje, prikkelt het ‘lichaam’ van de vibrator de prostaat en is het ‘handvat’ op de teelballen gericht. De kwaliteit ziet er goed uit, het materiaal is glad, de vibraties voelen heel lekker aan en hij is niet overdreven dik. Op basis van onze ervaring zouden we de Duke niet aanbevelen aan beginners van anale seks. Door de speciale vorm is het inbrengen wat moeilijker, dus ik zou eerder beginnen met een klassieke of vibrerende anal plug.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Yvonne (40 jaar)

Heb je ooit het gevoel dat er iets ontbreekt in je seksleven? Ja? Probeer dan eens de koppelvibrator Satisfyer Partner Plus Remote. Het materiaal voelt heel prettig aan, hij is makkelijk in te brengen, belooft om je genot nog te verdubbelen als je partner in je zit, en bovendien werkt hij op afstandsbediening. Wat wil je nog meer! Maar het externe deel van de koppelvibrator is voor mij een beetje te lang, dus hij vibreert boven in plaats van op mijn clitoris. Ik kan hem wel wat lager doen, maar dan komt het binnenste gedeelte er weer uit – dat op zich overigens wel fantastisch werkt! 

De uitknop zit precies op de plek tussen jezelf en je partner, dus het kan gebeuren dat hij de vibrator per ongeluk uitzet. In het algemeen is de vibrator voor gezamenlijk gebruik redelijk hard en mijn partner was niet zo enthousiast over het hele proces. Maar als het buitenste gedeelte een beetje korter was, zou het voor soloseks een perfect speeltje zijn!

Seksspeeltjes voor koppels

WE-VIBE Jive 

Eva (33 jaar)

Het vibrerende eitje WE-VIBE Jive voelt anatomisch heel prettig aan, is makkelijk in te brengen en te bedienen, en heeft een hoop verschillende standen en vibraties, van heel licht tot en met pulserend. Alles is te bedienen met één knopje dat zich in de buurt van de clitoris bevindt. Een super uitvinding is de mobiele app, waarmee je met je partner thuis, in de cinema, in het sushirestaurant of op bezoek bij je ouders vanop afstand voor een heel spannende vonk kunt zorgen. De vibraties zijn geruisloos, dus daar hoef je niet bang voor te zijn!

Toch heeft het gebruik van de WE-VIBE Jive een paar nadelen. Je moet hem eerst opladen en de app installeren, dus niet iets voor wie erg ongeduldig is. En wanneer je er een echt intens orgasme mee beleeft, kun je het eitje er nogal makkelijk ‘uitduwen’. Dus als je het buitenshuis gebruikt, altijd met een onderbroekje aan!

De achtste hoofdzonde: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Steek de kaars aan, laat hem smelten en gebruik de vloeibare was als massage-olie! De geur is super sexy door de feromonen die hij bevat, die extra gaan werken door de warmte. Gewoonweg perfect voor een gezamenlijke erotische massage! En als dat nog niet genoeg is, kun je er nog wat afrodisiaca bijnemen. Of erotische handboeien misschien?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Sara (40 jaar)

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring is een stevige, vibrerende penisring die je ook over de teelballen kunt trekken, tenminste als je partner niet té groot geschapen is. Maar ook als de ring alleen aan de peniswortel zit, is plezier gegarandeerd. De ring is stevig genoeg om er genoeg plezier aan te beleven, en tegelijk soepel genoeg om hem in geval van nood zonder ongelukken te kunnen verwijderen. 

En de kers op de taart zijn de verschillende vibratiestanden die ook je partner bevredigen. Tien in totaal! Het aan-uitknopje staat niet echt op een evidente plaats, maar heeft subtiele verlichting als hij aan staat. Geen probleem dus!

Lelo Lyla 2 

Simone (42 jaar)

Het vibrerende eitje Lelo Lyla 2 ligt perfect in de hand en is heel makkelijk in te brengen. Maar als je plat ligt, voel je de vibraties vooral langsheen je ruggengraat gaan en is het verschil tussen de vibratiestanden niet zo makkelijk te onderscheiden... En je wilt natuurlijk niet hoeven te raden wat er daar binnen allemaal gebeurt. 

Dus sta gewoon op en loop even rond. Met het eitje in je. Of ga zitten. En laat je partner ermee spelen. Op de afstandsbediening zijn dezelfde vibraties te voelen die jij binnenin voelt, dus ze weten wat ze jou ‘aandoen’. En dat is op zich al iest wat een flinke vonk kan doen ontstaan!

Niettemin blijkt met de Lelo Lyla 2 de meest zekere weg naar een orgasme langs de clitoris te leiden: het eitje lijkt wel speciaal gemaakt om het op je clitoris te leggen. Maar het kan ook ‘gewoon’ werken, in plaats van geishaballen, als hulpmiddel voor versteviging van de bekkenbodem. Een voordeel is dat het eitje opgeladen uit de verpakking komt, dus je kunt meteen beginnen genieten! 

Probeer eens deze seksspeeltjes

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Suzanne (42 jaar)

10, nee, 11 op 10! Als er uit deze recensies een winnaar moet komen, dan is dit hem – de erotische set WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. 90 minuutjes geduld tot de witte ‘cartouche’ is opgeladen en het plezier kan beginnen! Als je de cartouche in de roze dildo steekt, heb je een fantastische vaginale vibrator, met een platte punt om afwisselend ook de clitoris mee te prikkelen. En laat je partner bijvoorbeeld de verschillende standen afwisselen, en geef je er helemaal aan over!

Van alle standen vind ik de stand ‘flirten’ de beste. De vibraties zijn erg goed te voelen. Je partner zal er zelfs een tintelend gevoel in zijn hand van krijgen, maar daar kan hij wel tegen, en hij kan zich amuseren door met een zachte druk op het knopje van de cartouche de standen naar wens om te schakelen! En als klap op de vuurpijl kan je de roze dildo binnen in je laten zitten (hij glijdt er niet zo makkelijk uit), terwijl je met de cartouche over je hele lichaam gaat voor lekkere, vibrerende prikkels. 

En je kunt natuurlijk ook delen. De zwarte dildo is bedoeld voor anale seks – dus je hebt maar te kiezen wie van jullie hem vandaag wilt, en je kunt hem met of zonder vibraties gebruiken. Je gaat je echt heerlijk voelen. En lang. En intens!

Heb jij een favoriet uit de beste seksspeeltjes voor koppels? Zo ja, dan kun je thuis ook een klein, privaat recensie-onderzoekje doen zoals wij!

Meer lezen