Recensie: Top 5 van de beste mascara‘s

24 september 2018Notino

We hebben beauty blogger Terry gesproken, die voor jullie vijf favorieten op mascara gebied heeft geselecteerd die ze zelf getest heeft en waar ze al heel lang tevreden mee is.

Zit daar jouw favoriet tussen?

De beste mascara

5. Avon True Colour

Deze mascara van Avon is ideaal voor diegenen onder jullie die van subtiele make-up houden. De mascara accentueert je wimpers en verlengt ze, maar niet dramatisch. Het effect is wat subtieler.

4. Rimmel Wonder´Full Wake Me Up

Dit is misschien wel de geurigste mascara die ik ken. Hij bevat namelijk komkommerextract voor de hydratatie en de voeding van je wimpers. De mascara Wonder'Full Wake Me Up accentueert je wimpers prachtig, maar niet dramatisch, en zijn daarom beter voor de minimalisten onder jullie.

3. L'Oréal Paris Volume Million Lashes

Als je op zoek bent naar mascara die je wimpers benadrukt en ze tegelijk mooi uitborstelt, dan is deze voor jou. De borstel Volume Million Lashes borstelt je wimpers mooi vanaf de wortels tot aan de punten, scheid ze van elkaar en accentueert ze tegelijkertijd sterk.

2. Avon Mark

Deze mascara is voor iedereen die naar volumineuze wimpers verlangt. Hij kan je wimpers accentueren en verdichten, zonder dat ze gaan kleven. De borstel bij de mascara Mark is wat groter en dus niet bijzonder geschikt voor korte wimpers.

1. Lancôme Hypnôse Volume-a-Porter

Dit is voor mij de koningin van alle mascara‘s. Ik heb lange, maar rechte wimpers en om ze te draaien, zou ik een tangetje moeten gebruiken. Dit kleine wonder krult mijn wimpers echt geweldig, houdt ze de hele dag in vorm en geeft ze bovendien volume. Zelfs na enkele weken gebruik begonnen mijn wimpers vanzelf te krullen. Het borsteltje is van een redelijke grootte, dus ook meiden met korte wimpers komen aan hun trekken.

Meer lezen